Nove Plodine u Rijeci otvorene u sklopu projekta RIO Kantrida

Plodine nastavljaju intenzivno širenje maloprodajne mreže diljem zemlje, a najnoviji supermarket otvoren je u kompleksu RIO Kantrida

U Rijeci, na adresi Labinska 51, otvoren je novi supermarket Plodina, ujedno 110. u cijeloj Hrvatskoj, a 15. u riječkom prstenu, u kojem će posao naći 40-ak stanovnika ovog primorskog grada i okolice.

Moderan format supermarketa otvoren je u sklopu stambeno-poslovnog kompleksa RIO Kantrida, a u poslovnom se dijelu objekta Plodine prostiru na ukupno 1.700 četvornih metara. Vrhunska oprema i praktična dizajnerska rješenja zadovoljavaju najviše trgovačke standarde, a u samom prodajnom prostoru svakodnevno će biti dostupni svježi proizvodi kroz samoposlužnu pekaru, te gastro odjele i delikatese, mesnicu i zelenu tržnicu, objavljeno je iz trgovačkog lanca.

Navode kako će u ovom, kao i u ostalim supermarketima Plodina diljem Hrvatske, Riječanima biti dostupan široki izbor proizvoda, kako poznatih brendova tako i proširenog asortimana robnih marki.

Vrata novih Plodina otvorili su Luka Ćurković, direktor maloprodaje Plodina, i Marko Filipović, gradonačelnik Rijeke, a lanac je povodom otvorenja Klinici za pedijatriju KBC-a Rijeka donirao 20.000 kuna.

Na dan otvorenja za sve kupce je pripremljen bogat program, kolo sreće s više od 600 nagrada, besplatan roštilj, piće i degustacije, a najmlađe su uveseljavali mađioničar i klaun Balonko. Kupcima je pomagao i glumac Domagoj Janković u ulozi Agenta 0,99 koji je i ovoga puta bio od akcije.

Radno vrijeme Plodina RIO Kantrida je od ponedjeljka do nedjelje od 7.00 do 22.00 sata.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakStudenac i Wolt pokreću prodavaonice zatvorenog tipa
Sljedeći članakLoyalty programi – Alat za stvaranje optimalne poslovne strategije