Za najčarobnije doba godine Fructal je pripremio ograničenu seriju od dva nova, jedinstvena okusa: Fructal Classic Dunja i Fructal Classic Crveni ribiz.

U ovogodišnjem prosincu te tijekom božićnih i novogodišnjih blagdana, kada će se okupiti obitelji i prijatelji, potrošačima su na raspolaganju dva nova, atraktivna, različita i jedinstvena okusa Fructal sokova savršena za duge zimske dane.

Fructal Classic Dunja je negazirano bezalkoholno piće od dunja i jabuka s dodatkom vitamina C. Dunja je izrazito aromatično i mirisno voće koje se obično koristi kod kuće za izvrsne domaće kompote, slatkiše i džemove. Sada je po prvi put dostupan i u obliku pića jedinstvenog okusa.

Fructal Classic Crveni ribiz je negazirano bezalkoholno piće s crvenim ribizom i sokom od jabuke. Plod crvenog ribiza bogat je vitaminom C i poznat je po kiselkastom okusu pa će u kombinaciji s jabukama biti baš pravi i drugačiji začin za zimske dane.

Riječ je o limitiranoj seriji proizvoda koji će biti dostupni zimi i dočarat će vam čaroliju zimskih dana! Tijekom blagdana, druženja s najdražima i proslava, novi okusi bit će taman za začiniti blagdanske stolove diljem Hrvatske.

Fructal d.o.o.
pr.info@fructal.si
+386 5 369 12 02
www.fructal.si