Trgovački lanac Tommy u četvrtak, 29. travnja, otvorio je svoje novo prodajno mjesto u Preku na otoku Ugljanu, na adresi Cesta hrvatskih branitelja 41a.

“Hipermarket je suvremeno i funkcionalno opremljen kako bi kupcima osigurao poseban doživljaj kupovine i visoku razinu usluge, uz standardno konkurentne cijene po kojima je Tommy prepoznat kod hrvatskih potrošača”, objavili su iz trgovačkog lanca.

Površina korisnog prostora hipermarketa premašuje 1.800 metara četvornih s velikim brojem parkirnih mjesta za kupce. Ponudu hipermarketa karakterizira širina asortimana prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a posebno ističu asortiman mesnice, gastronomije, voća i povrća, delikatese i pekarstva s dnevno svježom ponudom u kojoj su pretežito zastupljeni hrvatski proizvodi i proizvođači.

U hipermarketu je moderniziran i ubrzan proces prihvata ambalaže jer je instaliran sustav za prihvat najnovije generacije, čime Tommy pokazuje stratešku orijentaciju ka održivom razvoju i očuvanju okoliša te primjeni novih tehnoloških rješenja.

“Novi hipermarket je značajna investicija Tommyja i projekt čija realizacija potvrđuje usmjerenost kompanije ka kontinuiranom razvoju poslovanja i dodatnom osnaživanju tržišne pozicije u hrvatskoj maloprodaji. Ovom prigodom zaposlili smo 32 nova radnika što je posebno važno u ovim specifičnim gospodarskim okolnostima kada je svako novootvoreno radno mjesto od iznimnog značaja. Pokazujući i u ovoj prigodi društvenu i socijalnu odgovornost, donirali smo područnom dječjem vrtiću 15.000 kuna”, zaključuje se u priopćenju iz Tommyja.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!