NovoNovi Zvijezda ketchup

Novi Zvijezda ketchup

Linija Zvijezda ketchupa od sada ima novo pojačanje – Zvijezda ketchup s 0 % dodanog šećera i 50 % manje kalorija, ali s jednako bogatim i dobro poznatim okusom.

Novi ketchup nastao je na tradicionalnoj recepturi Zvijezda blagoga ketchupa, pripremljen je od sočnih rajčica, a u njemu će uživati svi koji žele kontrolirati unos šećera, bez da rade kompromise kada je okus u pitanju.

Zvijezdin tim stručnjaka na razvoju ovog proizvoda radio je više od 12 mjeseci, a brend menadžerica, Lidija Đukić istaknula je: “Zvijezdin ketchup već godinama osvaja nepca i djece i odraslih. Varijacijama okusa prilagođava se potrebama i željama svakoga od nas, od blagog, ljutog do pizze i ketchup kids. Prateći potrebe potrošača, naš je razvojni tim prionuo testiranju najbolje recepture za omiljeni umak od sočne rajčice, ali bez dodanog šećera i sa značajno smanjenim udjelom kalorija. U cijelom procesu najvažnije nam je bilo zadržati tradicionalan i dobro prepoznatljiv okus Zvijezda ketchupa zbog kojeg ga potrošači i biraju. Nakon više od godinu dana razvoja i svakodnevnog kušanja možemo ponosno reći da vjerujemo da smo pronašli pravi recept kojim će potrošači biti zadovoljni.”

Novi Zvijezda ketchup s 0 % dodanog šećera i 50 % manje kalorija možete pronaći na prodajnim mjestima diljem Hrvatske, u dobro poznatom pakiranju, no s plavim čepom.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Najnovije objave

U PIK Vrbovec stiglo 12 novih MAN kamiona

S prosječno 9.000.000 km i 8.500 dostavnih mjesta godišnje, te frekvencijom dostava do šest puta tjedno, cilj je tvrtke osigurati hladni lanac i najviše...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...