Novo pakiranje i još bolja receptura

Vegeta Natur proizvodi napravljeni su po receptu majke prirode. Sadrže prirodne sastojke – suncem okupano povrće i pažljivo odabrane začine koji svim jelima daju najfiniji okus prirode

Vegeta Natur Universal

Kako bi sve zahtjevnijim potrošačima olakšali pripremu omiljenih jela, predstavljena je nova Vegeta Natur, u novom pakiranju i s novom, još boljom recepturom. Kad je nova Vegeta Natur u kuhinji, na stolu se nalaze jela raskošnog i bogatog okusa spravljena na potpuno prirodan način, a kuhanje zaista postaje jedna od najprirodnijih stvari na svijetu.

Mnogi će se pitati u čemu je tajna takvog proizvoda? Nema je.

Vegeta Natur proizvodi napravljeni su po receptu majke prirode. Sadrže prirodne sastojke – suncem okupano povrće i pažljivo odabrane začine koji svim jelima daju najfiniji okus prirode. Prepoznatljiv okus kvalitete i prirodnosti donosi morska sol s otoka Paga, kurkuma koja je zaslužna za zlatnu boju, ljupčac koji pruža miris kao iz vrta te drugi birani sastojci.

Širokom paletom proizvoda Vegeta Natur nudi rješenje za svaku kulinarsku avanturu. Glavni junak ove priče svakako je Vegeta Natur univerzalni dodatak jelima koji u svojih 150 g sadrži 480 g svježeg povrća te je bez pojačivača okusa, aditiva, umjetnih bojila ili aroma.
Za kuhare koji znaju točno što žele i kako to pripremiti, tu su Vegeta Natur specijalni dodaci jelima koji olakšavaju i pojednostavljuju pripremu svakog jela u kuhinji – od hrskavih krumpira, zapečenog povrća, zlatne piletine pa sve do salate i riba. Kao i ostatak Natur obitelji, i oni su napravljeni u kombinaciji čiste prirode i sadrže samo povrće i začine.

I na kraju, ali nikako manje vrijedne, tu su Vegeta Natur kocke kao potpuni novitet na tržištu. Uz odabrano povrće i začine, dodatno su obogaćene morskom soli i maslinovim uljem, a svakom jelu pružaju nezaboravan domaći okus. Kako god kocka pala, jelu će odgovarati.

Kroz velika vrata, Vegeta Natur vratila se na menu. Bilo da u kuhinji igrate na sigurno ili uživate u improvizaciji, postoji samo jedno pravilo – Vegeta Natur. Dokazanom kvalitetom Vegeta brenda i novim i unaprijeđenim recepturama, Vegeta Natur zaista donosi prirodu u svaku kuhinju. Potrebno je samo prepustiti se bogatstvu okusa i mirisa i krenuti u novu kulinarsku avanturu u kojoj ćete u svakom zalogu prepoznati ono najbolje od prirode.

Vegeta Natur. Po receptu majke prirode.

Prethodni članakHrvatski pršut na europskim policama
Sljedeći članakOtvoren Tommy hipermarket u Malinskoj