Dalmatinski trgovački lanac Tommy otvorio je hipermarket u Malinskoj na otoku Krku čime je nastavio ekspanziju prodajne mreže u Primorsko – goranskoj županiji. Kako navode iz Tommyja, hipermarket u Malinskoj opremljen je po suvremenim standardima kako bi kupcima osigurao maksimalnu funkcionalnost i poseban doživljaj kupovine, uz tradicionalno povoljne cijene.

“Kupci će moći koristiti i čeitir “express” blagajne koje će dodatno unaprijediti ukupnu uslugu i funkcionalnost prostora”, poručuju iz dalmatinskog lanca.

Površina korisnog prostora je preko 2.000 četvornih metara s velikim brojem parkirnih mjesta za kupce, a u hipermarketu posao je našlo 30 djelatnika kojima se nude stimulativni radni uvjeti.

Ponudu standardno karakterizira širina asortimana prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a posebno se ističu odjeli svježeg mesa, gastronomije, voća i povrća, ribarnice i pekarsko-slastičarskih proizvoda, s dnevnom ponudom svježih proizvoda, pretežito nabavljenih od domaćih hrvatskih proizvođača.

Prigodom otvaranja hipermarketa Tommy je lokalnoj samoupravi donirao 20.000 kuna kako bi na taj način potpomogli društveno korisne aktivnosti Općine Malinska. Politikom kontinuirane ekspanzije prodajna mjesta Tommyja postaju još dostupnija potrošačima koji prepoznaju kvalitetu i konkurentnost ponude.

Hipermarket Tommy Malinska je 9. prodajno mjesto u Primorsko-goranskoj županiji, a realizacija investicijskih planova tvrtke se nastavlja i dalje s ciljem jače prisutnosti u pojedinim regijama i povećanja tržišnog udjela Tommyja na nacionalnom tržištu, zaključuju u lancu.