Novo u Konzumu – dočekajte ljeto s novim Olea proizvodima

Olea, Konzumova robna marka kozmetičkih proizvoda, obogaćena je novim proizvodima za njegu tijela, idealnima za ljeto. Paleta već poznatih Olea proizvoda nadopunjena je novim dezodoransima i gelovima za tuširanje, koji će pružiti dodatno osvježenje u vrućim ljetnim danima.

Olea gelovi za tuširanje dolaze u četiri kombinacije voćnih ljetnih mirisa: menta i čajevac, malina i ribiz, limeta i kivi te naranča i mango. Gelovi su obogaćeni ekstraktima voća koji njeguju kožu. Novi voćni mirisi iz ljetne linije pružaju osjećaj svježine i poseban užitak prilikom tuširanja.

U ponudi Olea deo linije su dezodoransi sa tri nova mirisa – Fresh, Sensitive i Pearl, u dva praktična pakiranja – spray i roll on. Zahvaljujući brojnim aktivnim sastojcima dezodoransi pružaju ugodan osjećaj svježine tijekom cijeloga dana i što je posebno važno ne ostavljaju tragove na odjeći.

Olea proizvodi su zbog svog blagog sastava idealni za učestalo korištenje jer ne iritiraju niti isušuju kožu. Uz Olea proizvode osigurajte svojoj koži najbolju njegu i uživajte u svježini voćnih mirisa.