SenSia SNACK

Lagan mliječni obrok s eko žitaricama iz organskog uzgoja

SenSia SNACK novi je proizvod iz Dukatove linije SenSia funkcionalnih proizvoda, namijenjen prirodnoj regulaciji probave.

SenSia SNACK je lagan i zdrav mliječni obrok, obogaćen eko mueslijem i probiotičkom kulturom Bifidus Naturalis, koja klinički dokazano regulira probavu na prirodan način.

Hrskavi muesli u poklopcu SenSie SNACK pripravljen je od mješavine eko žitarica iz organskog uzgoja; zobenih i pšeničnih pahuljica, aromatičnih zapečenih badema, hrskave riže i kukuruza, kokosa i meda.

Osim što  ovaj mliječni obrok čini iznimno ukusnim, hrskavi muesli potiče peristaltiku crijeva te u kombinaciji s probiotikom Bifidus Naturalis, učinkovito regulira probavu.

Nadalje, muesli iz poklopca SenSie vrijedan je izvor energije te djeluje na produžen osjećaj sitosti.

Za to su zaslužna neprobavljiva vlakna iz zobi, koja snižavaju razinu kolesterola, ali i utječu na funkciju inzulina i tijekom dana reguliraju razinu šećera u krvi.

Upravo je zbog toga SenSia SNACK idealna za doručak ili kao lagan i zdrav međuobrok, posebno za sve one koji vode računa o svome zdravlju.

SenSiu SNACK možete pronaći u praktičnom pakiranju od 190 g, s hrskavim mueslijem i žličicom u poklopcu proizvoda.

Hrskavi muesli istresite u ukusno fermentirano mlijeko okusa vanilije, pomiješajte sa žličicom koja se nalazi u poklopcu SenSie i uživajte u ukusnom mliječnom obroku, dobrim za vašu probavu i opće stanje organizma.

Riječ stručnjaka:
„Kontinuirani unos probiotičkih bakterija Bifidus Naturalis i prehrambenih vlakana ima povoljne učinke na crijevnu peristaltiku odnosno regulaciju probave smanjenjem broja i težine različitih simptoma kao što su bol, nadutost, proljev ili zatvor.“, prof.dr.sc. Željko Krznarić,  spec. intrenist – gastroenterolog.

Preporučena cijena: 6,99 kn.