26.9 C
Zagreb
Četvrtak, 18. srpnja 2024., 12:15
Tržišne komunikacijePromocijeOdržano događanje METRO EXTRA POWER u Osijeku

Održano događanje METRO EXTRA POWER u Osijeku

Prvo druženje METRO-a u Osijeku za veliki broj malih i srednjih poduzetnika

METRO Hrvatska je u srijedu, 12. lipnja, na METRO EXTRA POWER događanju okupio veliki broj malih i srednjih poduzetnika iz Osijeka i okolnih županija kako bi obilježili početak ljetne sezone 2024. U divnom okruženju Stare Pekare u osječkoj Tvrđi, METRO je uz degustaciju specijaliteta koje su pripremili vrhunski chefovi, predstavio rješenja za unaprjeđenje poslovanje svojih kupaca kako bi im nadolazeća sezona bila što uspješnija. Okupljeni poduzetnici su tako mogli saznati više informacija o usluzi METRO dostave kojom dobivaju proizvode koji su im potrebni na lokaciju prema dogovoru, te kako digitalizirati svoje poslovanje digitalnim alatima koje je METRO razvio za njih. Također, predstavljano je profesionalno rješenje za izradu pizze koje obuhvaća sve potrebno – od peći, mješalice za tijesto, lopate pa do vrhunskih sastojaka.

Vrhunski hrvatski chefovi Marko Alilović, chef bistroa Lulu kao i chefovi restorana Waldinger pripremali su nezaboravne specijalitete za sve okupljene. Također, METRO je malim i srednjim poduzetnicima predstavio proizvode brojnih hrvatskih proizvođača, a na kraju je goste zabavio Petar Grašo.

“Misija METRO-a je biti preferirani partner svojim kupcima. Kako bi to postigli, neprekidno radimo na širenju ponude i razvoju naših usluga kako bi se prilagodili potrebama kupaca i olakšali im svakodnevno poslovanje. Drago nam je što smo po prvi put organizirali ovo Extra druženje u Osijeku. Svjesni smo važnosti malog i srednjeg poduzetništva za gospodarstvo i ovo je jedan od način kojim želimo poslati tu poruku”, izjavio je Igor Kotaran, direktor marketinga tvrtke METRO Hrvatska.

METRO je u Hrvatskoj počeo poslovati krajem 2001. godine otvorenjem prvoga veleprodajnog centra na zagrebačkom Jankomiru. Danas posluje s ukupno deset veleprodajnih centara diljem Hrvatske. Tijekom godina poslovanja u Hrvatskoj, METRO se pozicionirao kao lider na HoReCa tržištu na kojemu opslužuje METRO trenutno opslužuje oko 95 % kupaca u ugostiteljskom sektoru. Uz kupce iz HoReCa sektora, METRO je usmjeren prema malim trgovcima te malim i srednjim poduzetnicima.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Najnovije objave

Stanić za kontrolni paket Bihaćke pivovare izdvojio nešto više od pola milijuna eura

Sukladno realiziranoj cijeni kompletna vrijednost Bihaćke pivovare je nešto manje od 2 milijuna KM Svjetlan Stanić preuzeo je nešto više od 50 posto dionica Bihaćke...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...