oi-istria-agrolagunaPoznata gastronomska priča Ol Istria maslinovih ulja i vrhunska ponuda sireva stancije Špin dobila je redizajn i modernizaciju web stranica čime se još više pridaje važnost ovim svjetski cijenjenim proizvodima.

Nove web stranice osmišljene su s ciljem jednostavnijeg pristupa podacima o proizvodima te kako bi svojim sadašnjim i budućim korisnicima osigurale što kvalitetniji pregled i odabir maslinovih ulja Ol Istria i sireva Špin ali i kako bi privukle posjetitelje nove web stranice da posjete samu stanciju Špin.

”Među brojnim istarskim ekstra djevičanskim maslinovim uljima, samo se ulja Ol Istria mogu pohvaliti polustoljetnim ugledom. Istarski sirevi Špin nastali su znanjem i inovativnošću naših stručnjaka zasnovanim na tradiciji i autohtonim proizvodima koje smo u stanciji sljubili s tartufima, omotali orahovim lišćem te potopili u drop od terana. Uz takve proizvode s jasnom vizijom želja nam je da i na našoj web stranici predstavimo naš velik rad i umijeće, proizvode na koje smo itekako ponosni”, izjavio je direktor Agrolagune Goran Kramarić.

Na ukupno 220 hektara maslinika na pet lokacija u Istri, zaposlenici Agrolagune ubiru plodove maslina starih i do 40 godina u najvećem masliniku u Hrvatskoj. Tajna najkvalitetnijih ulja Ol Istria leži u maslinicima koji su smješteni uz samo more i njegovani su pod istarskim suncem gdje upijaju svu blagodat tla i sjevernojadranskog podneblja.

Stancija špinPod imenom Špin na tržištu su dostupni sirevi od kravljeg i ovčjeg mlijeka, kao istinski nasljednici istarske mljekarske tradicije. Osnovnoj ponudi kravljeg i ovčjeg istarskog sira Špin, pridružili su se i specijalni sirevi poput istarskog kravljeg sira s tartufima, istarskog kravljeg sira koji je njegovan u teranu i Grana Istriano – 10-kilogramski kolut kravljeg sira koji zrije najmanje 12 mjeseci i koji se proizvodi tehnologijom sličnom kao talijanski grana padano.

Novu stranicu možete posjetiti putem linka.