25.2 C
Zagreb
Četvrtak, 18. srpnja 2024., 22:46
IzlogPromoOral-B iO nastavlja oduševljavati

Oral-B iO nastavlja oduševljavati

Kao neprikosnoveni predvodnik revolucionarnih inovacija, Oral-B je prošle godine predstavio električnu zubnu četkicu nove generacije, Oral-B iO. Ove je godine asortiman te fascinantne četkice proširen još višom razinom personalizacije koju donosi iO10, kao i cjenovno pristupačnijim modelima iO 4 i 5.

Sve magnetne zubne četkice Oral-B iO kombiniraju nježnu energiju mikrovibrirajućih vlakana s okruglim oblikom glave i klinički dokazanom oscilirajuće-rotacijskom tehnologijom pa je pranje zubi istovremeno i nježno i precizno. Opremljene najnovijim tehnološkim dostignućima poput 3D praćenja zubi pomoću umjetne inteligencije, interaktivnim zaslonom, pametnim senzorom pritiska, različitim načinima personalizacije, brojnim načinima rada, da spomenemo samo neke od fascinantnih značajki čija dostupnost ovisi o seriji, četkice Oral-B iO brzo su osvojile ne samo stručnjake, nego i široku publiku. U tome im je pomogla i posebno razvijena besplatna aplikacija Oral-B koja se preko Bluetootha povezuje s četkicom, usmjerava vas pri pranju zubi u stvarnom vremenu i omogućuje praćenje napretka.

U svemu tome četkica iO 10 ide još jedan velik korak naprijed, povezujući revolucionarnu tehnologiju, elegantan dizajn i nevjerojatne performanse. Za početak, s njom dolazi pametni punjač iO Sense, za personalizirano i intuitivno usmjeravanje u stvarnom vremenu za pranje zubi prilagođeno upravo vama. On vam ukazuje gdje četkati, kako četkati i koliko dugo četkati, a puni četkicu za oko tri sata. S četkicom dobivate i putni etui-punjač Power2Go, što znači da je možete ponijeti sa sobom kamo god da se zaputite.

Nadalje, na dršci četkice nalazi se interaktivni zaslon u boji koji omogućava laku navigaciju kroz značajke četkice i pruža mnoštvo korisnih informacija. Kad je uključite, četkica će vas pozdraviti, upozorit će vas kad isteknu preporučene dvije minute za pranje zubi (a osjetit ćete i blage vibracije svakih 30 sekundi), a na kraju pranja zubi smiješkom će pokazati da ste dobro obavili posao. Također će vam javiti kad trebate zamijeniti glavu četkice.

Preko zaslona možete odabrati i bilo koji od sedam načina rada za pranje zubi prilagođeno vašim potrebama u danom trenutku: Daily Clean (svakodnevno čišćenje), Sensitive (nježno), Gum Care (njega desni), Intense Clean (intenzivno čišćenje), Whitening (izbjeljivanje), Super Sensitive (iznimno nježno) i Tongue Cleaner (čišćenje jezika).

Pametni senzor pritiska različitim bojama svjetla pokazuje četkate li zube adekvatnim pritiskom i pomaže usvojiti dobre navike posebice u pogledu očuvanja zdravlja desni.

Četkica se Bluetoothom može povezati s besplatnom aplikacijom Oral-B za lako podešavanje značajki i veliku pomoć u temeljitom pranju zubi i praćenju napretka. Naime, aplikacija vas uz pomoć 3D mapiranja zubi koje razlikuje do 16 različitih zona vašim ustima usmjerava gdje četkati, a nakon pranja zubi daje analizu vašeg četkanja i smjernice za poboljšanje vaših navika.

Da sve bude još ljepše, četkica je dostupna u dvije svemirske boje: u galaktički crnoj i zvjezdanoj bijeloj. A i rezultati jednostavno oduzimaju dah: osim što uklanja 100% više zubnih naslaga nego obična četkica i pruža osjećaj kao nakon profesionalnog čišćenja zubi, u 6-mjesečnom kliničkom ispitivanju pomogla je 96% ispitanika da promijene status svojeg zubnog mesa iz “nezdravo” u “zdravo”. Impresivno, zar ne?!

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Najnovije objave

Povodom Svjetskog dana sladoleda Ledo otvorio Kornet želja

Posjetitelji su tijekom izložbe Kornetu želja prišapnuli svoje želje za povratkom nekih legendarnih sladoleda, ali i ponudili ideje za nove okuse Ususret Svjetskom danu sladoleda,...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...