Za sve ljubitelje vrhunske čistoće i mirisa rublja Saponia je pripremila novu kolekciju deterdženata – Ornel. Ornel oplemenjivači rublja već godinama imaju svoje vjerne obožavatelje. Omiljeni mirisi Ornel omekšivača Calming i Golden Dream ugrađeni su u deterdžent kako bi cijeli proces pranja podigli na novi nivo i pružili poseban užitak i zadovoljstvo pri pranju rublja.

Danas potrošači biraju proizvode za pranje rublja koji daju više od funkcionalnih očekivanja. Mirisi na području deterdženata za pranje rublja omogućuju emocionalno povezivanje s brendom. Novim brendom u kategoriji deterdženata željeli smo pobuditi interes potrošača i zbog toga smo kreirali najmirisniju kolekciju za pranje rublja do sada.

Zahvaljujući novoj 2u1 tehnologiji extra freshness & perfect cleanliness, Ornel deterdžent djeluje na vlakna odjeće tako da osigurava dubinsku mirisnu čistoću rublja. Namijenjen za pranje rublja na temperaturama 20°C – 95°C. Ornel formula snažno odstranjuje mrlje, a specijalni sastojci ugrađeni u formulaciju obnavljaju boje i održavaju njihovu svježinu.

Djelotvorno uklanja različite tipove mrlja i osigurava briljantnu mirisnu čistoću. Ornel deterdženti pružaju osjećaj svježine pri svakom dodiru i osebujan užitak za sva osjetila.

Ornel deterdžent Calming svojim raskošnim cvjetnim mirisom raskošnog bouqueta ruže, geranija i ljubičica pravo je mirisno osvježenje za Vaše rublje. Ovaj miris je prekrasno snažan, intenzivno senzualan i neodoljivo privlačan. Uz Calming varijantu, u ponudi je i deterdžent Ornel Golden Dream koji čini pranje rublja posebnim iskustvom jer osvaja opojnim notama cvijeta naranče i jasmina. Da bi zlatni snovi potrajali dodane su dragocjene mirisne esencije mošusa, ambre i sandalovine.

Za potpuno savršenu mirisnu kompoziciju preporučuje se uz Ornel deterdžent koristiti i Ornel omekšivač iste mirisne note.
Čista i mirisna odjeća uvijek je glavna modna inspiracija, a sada je pravi trenutak da počnete pripremati svoju odjeću za ovaj mirisni trend koji će obilježiti proljeće i ljeto 2022.!

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!