Trgovački lanac Tommy u petak, 17. studenoga, ponovo je otvorio renovirano prodajno mjesto-maximarket u Rijeci, na adresi Ulica Alda Colonella 2.

“Pored ekspanzije prodajne mreže i otvaranja novih poslovnica, kontinuirano ulažemo u modernizaciju postojeće prodajne mreže i primjenu novih tehnologija u maloprodaji, kako bi naši prodajni prostori bili što ugodniji i funkcionalniji, kako kupcima tako i našim zaposlenicima”, naglasili su iz Tommyja povodom ovog otvorenja.

Prostor Tommy maximarketa je obnovljen i osvježen te opremljen po suvremenim standardima s ciljem da potrošačima omogući još višu razinu doživljaja kupovine. Ukupna korisna površina ovoga maximarketa je više od 600 četvornih metara.

Pored obnovljenog interijera, u ovom maximarketu Tommy nudi još kvalitetniju i bogatiju asortimansku ponudu kao i posebne cjenovne akcije te niz drugih pogodnosti za potrošače.

Ponudu maximarketa karakterizira širina asortimana prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a posebno ističu odjel pekarstva s dnevno svježim proizvodima koji postaju prepoznatljivi dio ponude. U renoviranoj poslovnici moderniziran je i automatiziran postupak otkupa povratne ambalaže.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!