Tommy TC Joker (Foto: Ante Čižmić / CROPIX)

Tommy je nakon cjelovitog renoviranja i prilagodbe prodajnog prostora u skladu s najnovijim prodajnim standardima ponovo otvorio hipermarket u okviru splitskog trgovačkog centra “Joker”.

“Hipermarket Tommy-Joker sada je dodatno moderniziran i opremljen kako bi kupcima osigurao kvalitetan doživljaj kupovine i primjerenu uslugu, te je predstavljen novi unaprijeđeni koncept Tommy hipermarketa koji donosi nove iskorake i nove funkcionalnosti prodajnog prostora”, poručuju iz trgovačkog lanca dodajući kako je ovaj prodajni prostor trenutačno najmoderniji i najuređeniji maloprodajni objekt u Hrvatskoj.

Za projektiranje i dizajn hipermarketa zaslužan je interni Tommy tim koji je pri uređenju koristio najinovativniju i najkvalitetniju opremu u segmentu maloprodaje.

Površina korisnog prostora hipermarketa premašuje 2.800 četvornih metara, a kupcima je na raspolaganju veliki broj parkirnih mjesta u sklopu parkinga i garaže trgovačkog centra.

Ponudu Tommy prodavaonica, a posebno hipermarketa, karakterizira bogat asortiman prehrambenih i neprehrambenih proizvoda. Posebna pozornost je usmjerena na odjele mesnice, ribarnice, gastronomije, voća i povrća, delikatesa i pekarstva s dnevno svježom ponudom, u kojoj su pretežito zastupljeni hrvatski proizvodi i proizvođači.

Otvaranje preuređene prodavaonice Tommy u TC Joker. (Foto: Ante Čižmić / CROPIX)

S ciljem osiguranja bolje funkcionalnosti prodajnog prostora, u hipermarketu je instalirano i osam brzih samoposlužnih blagajni, moderniziran je i ubrzan proces prihvata ambalaže jer je postavljen sustav za prihvat najnovije generacije, a primijenjeno je i niz drugih inovativnih tehnoloških rješenja.

U hipermarketu su instalirane i nove moderne digitalne vage, a kao posebna i jedinstvena inovacija ističe se digitalni prikaz cijena na pojedinim odjelima, čime su postavljeni novi kriteriji u maloprodajnoj tehnologiji.

Kupci imaju i mogućnost provjere cijena, stanja bodova na kartici vjernosti, te stanja računa na darovnoj karticu putem tzv. “price checker” uređaja.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!