VijestiZemljaOtvoren prvi Super Konzum u Supetru na Braču

Otvoren prvi Super Konzum u Supetru na Braču

U jednom od najmodernijih Super Konzuma radit će 55 zaposlenika, a kupcima će ponuditi više od 17.000 različitih proizvoda

Danas je u Supetru na otoku Braču, u gospodarsko-poslovnoj zoni “Žedno Draga”, Slavko Ledić, predsjednik Uprave Konzuma otvorio jedan od najmodernijih Super Konzuma u Hrvatskoj, u prisustvu Ivane Marković, gradonačelnice Supetra, Ante Ramljaka, izvanrednog povjerenika Agrokora i Dubravke Jusić, izvršne direktorice marketinga Agrokora. Novi Super Konzum Supetar je investicija koja je financijski zatvorena sredstvima iz prošlogodišnjeg budžeta te je izuzetno bitna za kompaniju, posebno u kontekstu ovogodišnje ljetne sezone.

Ova je prodavaonica uređena prema posljednjim standardima Konzuma što uključuje i 12 blagajni, od čega 4 samoposlužne, zaposlit će čak 55 zaposlenika te na gotovo 2.000 kvadrata prodajne površine domaćim i stranim kupcima ponuditi više od 17.000 različitih proizvoda.

Riječ je o ukupno 78. Super Konzumu u Hrvatskoj odnosno 38. Konzumovoj prodavaonici na hrvatskim otocima, koja stanovnicima otoka Brača po prvi puta donosi veliki format sa širokom ponudom.

Na odjelu voća i povrća kupci mogu pronaći dnevno svježe namirnice primarno hrvatskog porijekla, ribarnica nudi svježe ulovljenu jadransku ribu i morske plodove, mesnica ima u ponudi visokokvalitetno meso iz domaćeg uzgoja, pekarnica privlači vlastitim svježim kruhom i pekarskim proizvodima, dok svi posjetitelji u gastro odjelu na raspolaganju imaju gotova jela koja se pripremaju svakoga dana.

Ivana Marković, gradonačelnica Supetra prilikom otvorenja je izjavila: “Veseli nas otvaranje novog poslovnog centra u našem gradu. Ovako velika investicija je itekako značajna za Supetar, prvenstveno radi novih radnih mjesta, ali i dodatnih prihoda u gradskom proračunu. Novi centar će zasigurno podignuti standard u našem gradu nudeći neke sasvim nove sadržaje te će na taj način olakšati život naših sugrađana.”

Slavko Ledić, predsjednik Uprave Konzuma ovom je prigodom izjavio: “Otvorenje Super Konzuma Supetar stanovnicima otoka Brača i brojnim turistima koji ljetni godišnji odmor provode ovdje omogućit će kupnju u jednoj od naših najmodernijih i najopremljenijih prodavaonica. Ovo je za nas izuzetno značajno ulaganje. To se posebno odnosi na već započetu ljetnu sezonu, kao najvažniji dio godine za Konzum, a od koje jako puno očekujemo.”

Ante Ramljak, izvanredni povjerenik Agrokora u povodu otvorenja Super Konzuma Supetar izjavio je: “Super Konzum Supetar jedan je rijetkih investicijskih projekata koji je svoj završetak dočekao u razdoblju izvanredne uprave, iz razloga što je projekt bio u odmakloj fazi. Upravo su ovakve trgovine na odličnim lokacijama na otocima i obali, jedan od najvažnijih preduvjeta uspješnih rezultata Konzuma u turističkoj sezoni. Raduje me, također, i uzlazna putanja u poslovanju koju bilježimo u zadnjih nekoliko tjedana, što je pokazatelj prije svega povratka povjerenja naših kupaca u Konzum.”

Najnovije objave

Dalić: Tri Fortenovine kompanije bit će treći stup u poslovanju Podravke

Nakon procjene obvezujućih ponuda koje su pristigle tijekom ispitivanja interesa u procesu prodaje društava Poslovnog područja poljoprivreda, Fortenova grupa je ponudu Podravke ocijenila najboljom Predsjednica...

izlog

Domino’s Pizza dostupan na Glovu, uz brzu dostavu u Zagrebu i Osijeku

Aktivirano je pet lokacija, osiguravajući da omiljena jela budu dostupna svima, gdje god se nalazili Glovo, vodeća platforma za dostavu raznih proizvoda i jela na...