VijestiZemljaOtvoren renovirani hipermarket Tommy u Dubrovniku

Otvoren renovirani hipermarket Tommy u Dubrovniku

Trgovački lanac Tommy danas je ponovno otvorio vrata svoje prodavaonice u Dubrovniku na adresi Kralja Tomislava 7

Još veći, bolji i ponudom još bogatiji hipermarket Tommy na više od 1.000 kvadratnih metara, svojim kupcima pruža poseban doživljaj kupovine.

Preuređeni hipermarket ima dodatni ulaz u prodavaonicu, kraj kojeg je teško ne primijetiti veliku ilustraciju grada Dubrovnika koju je posebno za potrebe otvorenja naslikala akademska slikarica Anita Miloš.

Kako bi još više udovoljili kupcima, otvoren je i novi odjel gastronomije na kojem se svakodnevno pripremaju ukusna jela. Uz kuhana jela i svježe narezane delikatese, odlično se kombinira vino, pa je tu i značajno proširena vinoteka u kojoj kupci mogu pronaći jako velik izbor domaćih i inozemnih vina. Zanimljivo je istaknuti posebnu ponudu specijalnih piva, odnosno najveći izbor piva općenito u odnosu na ostatak tržišta.

Svakodnevno svježi kruh, slastice i peciva kupci mogu pronaći u pekarnici Bobis koju odlikuje tradicija proizvodnje po recepturi staroj više od 60 godina.
Tommy mesnica kupcima osigurava svježe meso kontroliranog podrijetla, a na odjelu voća i povrća veći je izbor sezonskih proizvoda hrvatskih proizvođača i pakiranih svježih salata.

Za svoje vjerne kupce, Tommy je povodom ponovnog otvorenja pripremio brojna iznenađenja i posebnu pogodnost. Do nedjelje 9. travnja svaka kupovina u iznosu većem od 200 kn, nagrađivat će se kuponima s kojima kupci mogu ostvariti popust pri prvoj sljedećoj kupovini, najkasnije do 15. travnja.

Uz uvijek susretljivo osoblje, u preuređenoj prodavaonici radno mjesto su pronašla i četiri nova djelatnika. Hipermarket Tommy na Lapadu bit će otvoren svaki dan od 7:00 do 21:00h.

Najnovije objave

dm Zadar jump održat će se u subotu 27. srpnja

Najmasovniji skok u more nastavlja tradiciju dobre zabave i pomaganja zajednici Petnaesti skok sa zadarske rive, dm Zadar jump, održat će se u subotu 27....

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...