Trgovački lanac Tommy u četvrtak, 21. svibnja, otvorio je renovirani maximarket u Okrugu Gornjem, na adresi Šetalište Stjepana Radića 18 a.

“Osim u ekspanziju i otvaranja novih poslovnica, kontinuirano ulažemo u modernizaciju postojeće prodajne mreže i primjenu novih tehnologija u maloprodaji, kako bi naši prodajni prostori bili što ugodniji i funkcionalniji, kako kupcima tako i našim zaposlenicima.
Tommy maximarket obnovljen je i osvježen, prodajni prostor je opremljen po suvremenim standardima kako bi potrošačima, koji godinama prepoznaju kvalitetu i konkurentnost naše ponude, omogućili još višu razinu doživljaja kupovine”, poručili su iz Tommyja.

Ukupna korisna površina ovoga maximarketa je više od 700 četvornih metara, a osiguran je i veći broj parkirnih mjesta za kupce.
Pored obnovljenog interijera, u ovom maximarketu Tommy nudi još kvalitetniju i bogatiju asortimansku ponudu kao i posebne cjenovne akcije, te niz drugih pogodnosti za potrošače.

Ponudu maximarketa karakterizira širina asortimana prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a posebno ističu odjele svježeg mesa, ribarnice, voća i povrća i pekarstva s dnevno svježim proizvodima koji su prepoznatljivi dio njihove ponude, uz dominantnu zastupljenost domaćih hrvatskih proizvođača.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!