Trgovački lanac Tommy izvijestio je kako i u ovim izazovnim vremenima za gospodarstvo nastavlja s realizacijom razvojnih planova širenja prodajne mreže u Hrvatskoj. “Kontinuiranim investicijama u rast i razvoj poslovanja otvaramo nova prodajna mjesta čime naše poslovnice postaju još dostupnije kupcima”, poručuju iz Tommyja.

U subotu, 9. srpnja, otvoren je maksimarket na Viru, na adresi Put Lozica 6. Prodavaonica je suvremeno i funkcionalno opremljena prema prepoznatljivom Tommy standardu koji nudi ugodnost kupnje, uz uobičajeno konkurentnu ponudu i široki asortiman prehrambenih i neprehrambenih proizvoda u kojoj su pretežno zastupljeni hrvatski proizvodi i proizvođači.

Površina korisnog prostora maksimarketa je više od 700 metara četvornih, a kupcima je na raspolaganju i veći broj parkirnih mjesta.

I u novoj poslovnici, kao i u cijeloj prodajnoj mreži Tommyja, nudi se niz dodatnih usluga i pogodnosti za kupce. “Realizacijom novih projekata Tommy pokazuje usmjerenost prema dodatnom osnaživanju tržišne pozicije u hrvatskoj maloprodaji, posebno u jadranskom dijelu Hrvatske na kojem smo tržišni lideri”, zaključuje se u priopćenju Tommyja.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!