Trgovački lanac Tommy otvorio je novo prodajno mjesto u Orebiću, na adresi Dubravica 15. Hipermarket je suvremeno i funkcionalno opremljen kako bi kupcima osigurali poseban doživljaj kupovine i vrhunsku uslugu, uz standardno konkurentne cijene po kojima je Tommy prepoznat kod hrvatskih potrošača, objavili su iz Tommyja.

Površina korisnog prostora hipermarketa premašuje 1.700 četvornih metara, a na prostoru ispred njega uređen je veliki broj parkirnih mjesta za kupce.

“Ponudu hipermarketa karakterizira širina asortimana prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a posebno ističemo asortimansku ponudu mesnice, gastronomije, voća i povrća, delikatese i pekarstva s dnevno svježom ponudom, u kojoj su pretežito zastupljeni hrvatski proizvodi i proizvođači”, izvijestili su iz ovog lanca.

U hipermarketu je moderniziran i ubrzan proces prihvata ambalaže jer je instaliran sustav za prihvat najnovije generacije, čime Tommy pokazuje stratešku orijentaciju ka održivom razvoju i očuvanju okoliša, te primjeni novih tehnoloških rješenja.

Novi hipermarket je značajna investicija Tommyja i projekt čija realizacija potvrđuje usmjerenost naše kompanije ka kontinuiranom razvoju poslovanja i dodatnom osnaživanju tržišne pozicije u hrvatskoj maloprodaji, a u njemu je zaposleno 30 novih radnika.

Ovo je 26. prodajno mjesto u Dubrovačko-neretvanskoj županiji čime Tommy povećava svoj tržišni udio na ovom području, zaključuje se u priopćenju.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!