U Rovinju, na adresi Obala Vladimira Nazora 14, otvoren je novi supermarket trgovačkog lanca Tommy. Kako su izvijestili iz Tommyja, i ovo je prodajno mjesto opremljeno po suvremenim standardima kako bi kupcima osigurali maksimalnu funkcionalnost i poseban doživljaj kupovine uz tradicionalno povoljne cijene i niz dodatnih pogodnosti. Supermarket nudi bogatu i kvalitetnu asortimansku ponudu kao i posebne cjenovne akcije.

Na ukupnoj korisnoj površini od više od 400 četvornih metara Tommy nudi široki asortiman prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a posebno ističu ponudu pekarnice s dnevno svježom ponudom pekarskih proizvoda. U ukupnoj ponudi Tommyja prepoznatljivo dominiraju proizvodi hrvatskih proizvođača, kako nacionalnih tako i lokalnih.

U supermarketu je zaposleno novih 15 radnika kojima su osigurani stimulativni uvjeti rada te mogućnost profesionalnog razvoja i napredovanja.

Supermarket Tommy Rovinj raspolaže i s vlastitim parkirnim prostorom.

“Politikom kontinuirane ekspanzije i ulaganja prodajna mjesta Tommyja postaju još dostupnija potrošačima koji prepoznaju kvalitetu i konkurentnost ponude, a ova poslovnica je druga u Istarskoj županiji čime Tommy pokazuje ozbiljnu ambiciju za povećanje tržišnog udjela i u tom dijelu Hrvatske”, zaključuje se u priopćenju.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!