Tommy je otvorio hipermarket u Sesvetama u okviru centra “Park & Shop” Sesvete čime se osnažuje prisutnost ovog trgovca i u kontinentalnom dijelu Hrvatske, posebno na širem području Zagreba.

“Hipermarket je suvremeno opremljen kako bi kupcima osigurao kvalitetan doživljaj kupovine i primjerenu uslugu, a s novim funkcionalnostima prodajnog prostora koji promoviraju novi koncept uređenja Tommy prodajnih mjesta. Za cjelokupan projekt hipermarketa, od projektiranja i dizajna do vizualnog označavanja i ostalih aktivnosti, bio je zadužen interni Tommy tim, pri čemu je korištena najinovativnija i najkvalitetnija oprema u segmentu maloprodaje”, poručuju iz trgovca.

Površina korisnog prostora hipermarketa je preko 1.700 četvornih metara, uz dostupnost većeg broja parkirnih mjesta u sklopu parkinga trgovačkog centra. Iz tvrtke poručuju kako je ponuda Tommyja, posebno u formatu hipermarketa, je prepoznatljivo dobra i karakterizira je široki asortiman prehrambenih i neprehrambenih proizvoda.

Posebna pozornost je usmjerena na odjele mesnice, gastronomije, voća i povrća, delikatesa i pekarstva s dnevno svježom ponudom u kojoj su pretežito zastupljeni hrvatski proizvodi i proizvođači.

S ciljem osiguranja bolje funkcionalnosti prodajnog prostora, u hipermarketu su instalirane i samoposlužne blagajne, moderniziran je i ubrzan proces prihvata ambalaže jer je postavljen sustav za prihvat najnovije generacije.

“I u ovoj novoj poslovnici, kao i u cijeloj prodajnoj mreži Tommyja nudi se niz dodatnih usluga i pogodnosti za kupce, a posebno atraktivne pogodnosti i promocije pripremljene su povodom otvaranja (nagradni kuponi, degustacije, gastro promocija chefa Fabrizija Vežnavera…)”, ističu u Tommyju zaključujući kako realizacijom novih projekata pokazuju usmjerenost prema dodatnom osnaživanju tržišne pozicije u hrvatskoj maloprodaji.