Otvoreno peto izdanje Corona Sunsets Sessionsa

Ispijanje hladnog Corona piva s kriškom limete, minglanje uz najljepši zalazak sunca iznad grada, uživanje na DJ ritmove i duge ljetne noći sa signature koktelom u ruci sjajna su ljetna gradska shema koja je i službeno počela otvorenjem Corona Sunsets Sessionsa

Ostati u Zagrebu ovog ljeta uopće nije loša ideja. Ispijanje hladnog Corona piva s kriškom limete, minglanje uz najljepši zalazak sunca iznad grada, uživanje na DJ ritmove i duge ljetne noći sa signature koktelom u ruci sjajna su ljetna gradska shema koja je i službeno počela otvorenjem Corona Sunsets Sessionsa. Ovakav ljetni plan odobrili su i Ivan Vukušić, Matija Cvek, Nika Turković, Daniela Trbović, Marko Kutlić, Lu Jakelić, Saša Cvetojević, Lara Antić, Valentina Walme, Sanja Žuljević, Daniel Bilić, Domagoj Jakopović Ribafish i brojni drugi gosti koji su na krovu Zagrebačkog plesnog centra proslavili i prve dane omiljenog godišnjeg doba.

Instagram su osvojile fotografije magičnog pogleda na metropolu, ali i idiličnog ambijenta, odlične atmosfere i druženja kojeg su svi toliko dugo iščekivali, a najljepši rooftop pop up bar koji slavi 5. rođendan osvojio je baš sve prisutne. Oaza koja svake godine oduševi uređenjem, ali i posebnom atmosferom nije razočarala ni ove godine. Skrivena od pogleda i od jakog sunca, ova hrvatska inačica planetarno popularnog eventa dokazala je zašto iza sebe ima već 5 uspješnih godina uveseljavanja, druženja i hedonizma, pogotovo za one najveće obožavatelje Corona piva koji je nezamisliv bez kriške limete.

Pobjeći od vrućine gradskog asfalta na već dobro poznatu lokaciju, koja okuplja brojne Zagrepčane, ljubitelje Corone i turiste, moći će se do 1. kolovoza. U iduća 37 dana tako će skriveni krov u Ilici 10 bit the mjesto za dobru zabavu za cijelu ekipu, romantična druženja u dvoje, after work okupljanja i uživanja u savršeno rashlađenom pivu.

Slavljeničko, peto izdanje Corona Sunsets Sessionsa spremno je za chillanje na ležaljkama, pijuckanje piva ili koktela na bing bagovima i hvatanje ritmova iznad grada, svaki dan od 17 do 23 sata, a više detalja nalazi se na službenoj Facebook stranici događaja.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakSana delikatese obilježile Hummus day
Sljedeći članakVrtim Zdravi Film – prva digitalna kuharica domaćih influencerica, roditelja i djece