Pan-pek Pure – inovativna linija proizvoda bez aditiva

Prilikom osmišljavanja i razvoja ove jedinstvene linije proizvoda - u potpunosti bez aditiva, e-brojeva, umjetnih bojila i konzervansa - u Pan-peku su se vodili željom za sudjelovanjem u stvaranju čišćeg, prirodnijeg i jednostavnijeg načina života

Ovog proljeća priuštite sebi i svojoj obitelji još hranjivije, raznovrsnije i bogatije obroke uz Pan-pek Pure kruh i peciva! Radi se o novoj liniji proizvoda iz ovog poznatog lanca pekarnica, jedinstvenoj na tržištu, u potpunosti rađenoj bez aditiva, umjetnih bojila i konzervansa.

Nova linija proizvoda – Pan-pek Pure – sastoji se od četiri inovativne vrste kruha i dvije fine vrste peciva.

Fini kruh s mrkvom sadrži komadiće mrkve i sjemenke sezama i suncokreta, a iznenadit će vas zanimljivim okusom zbog kojeg se odlično slaže i uz slana i uz slatka jela.

Kruh hrskavo zlato, kako mu samo ime kaže, karakterizira slasna, hrskava korica i unutrašnjost sa sjemenkama lana, sezama i suncokreta. Idealan je izbor za cijelu obitelj, nutritivno bogat i jako ukusan.

Domaći rustic kruh prepoznat ćete po raskošnoj, raspucanoj korici i gustoj unutrašnjosti, a posebnost ovog kruha je dodatak ječmenog slada prilikom izrade. Zalogaj tradicije koji će obogatiti vaše obroke i zasititi vas kako biste uspješno obavljali sve svoje aktivnosti.

Četvrti Pan-pek Pure kruh – Zlatni korijen – ručno je oblikovan kukuruzni kruh atraktivnog izduženog izgleda. Zbog lijepog izgleda i hranjivosti odličan je za pripremu manjih zalogaja ili bruschetta, kada želite oduševiti, ali i nahraniti svoje goste – velike i malene!

Uz ove četiri zanimljive vrste kruha, probajte i Pan-pek Pure peciva – Zlatnu kajzericu i Zlatnu šlapicu. Mekana zlatna kajzerica i šlapica sa sjemenkama jednako su izvrsnog okusa same ili kao dodatak drugim obrocima.

Prilikom osmišljavanja i razvoja ove jedinstvene linije proizvoda – u potpunosti bez aditiva, e-brojeva, umjetnih bojila i konzervansa – u Pan-peku su se vodili željom za sudjelovanjem u stvaranju čišćeg, prirodnijeg i jednostavnijeg načina života. Dugogodišnja tradicija i iskustvo u izradi kruha, u kombinaciji s modernim tehnologijama i inovativnim procesima tako su rezultirali jedinstvenim proizvodom na domaćem tržištu – linijom proizvoda Pan-pek Pure.

Osmišljeni kako bi bili trajni suputnici svim kupcima na putu prema zdravijem i kvalitetnijem načinu života, Pan-pek Pure kruh i peciva idealan su izbor za sve generacije, ukuse i stilove života.

Novu, Pan-pek Pure liniju proizvoda potražite u svim Pan-pek pekarnicama već danas!

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakLimitirano izdanje Dorine Čvarak
Sljedeći članakAtlantic Grupa: Značajan rast prihoda i profitabilnosti