Brend Perfex pokriva tri segmenta iz papirne konfekcije: toaletni papir, kuhinjske ručnike i salvete.

U okviru kategorije toaletnih papira najprodavaniji su troslojni Perfex Deluxe 8+2 u mirisnim kombinacijama kamilica ili breskva, zatim dvoslojni Perfex Boni 8+2, troslojni Perfex 8+2 (crveni omot), te troslojni Perfex 8+2 (kamilica i breskva).

Iz tvrtke Drenik d.o.o. ističu kako su proizvodi zastupljeni u trgovačkim lancima Plodine, Konzum, Spar te članicama NTL grupacije, a preko distributera pokrivene su i male trgovine diljem Hrvatske.

Uz vlastiti brend, iz Drenika navode kako proizvode i privatne marke toaletnog papira i higijenskih uložaka za Konzum i članice NTL-a.

Najnoviji proizvod iz premium segmenta je toaletni papir Perfex Cotton Like u pakiranju 8/1 s 200 listića i 8+2 sa 150 listića koji odlikuje posebno svilenkasta tekstura papira.

“Prodajne akcije su s većinom kupaca dogovorene do kraja ove godine, a nakon ljeta kreće i marketinška kampanja. Novi proizvod iz linije low-price, koji je u zadnjim akcijama kod kupaca polučio fenomenalne rezultate, je Boni Classic 10/1 2-sloja čija cijena zadovoljava cjenovno osjetljive krajnje kupce”, poručuju iz proizvođača.