pevec-midiNadzorni odbor Pevec d.d. imenovao je Juricu Lovrinčevića za novog člana Uprave Pevec d.d. gdje će biti zadužen za lanac opskrbe, prodaju i marketing.

Na novu funkciju dolazi s pozicije osnivača i predsjednika Uprave triju tvrtki Dicentre d.o.o., Filira d.o.o. i Bobi Snacksa d.o.o.. Jurica Lovrinčević trenutačno je na doktorskom studiju Ekonomskog fakulteta u Zagrebu.

“Povjerena mi je zadaća koju namjeravam, baš kao i dosadašnji rad, završiti s velikim uspjehom. Vjerujem da ću, zajedno sa suradnicima uspjeti ostvariti sve zacrtane ciljeve. Pevec se na domaćem tržištu prometnuo u ozbiljnu i konkurentnu kompaniju te u budućnosti očekujem daljnji razvoj tvrtke te još snažniju lidersku poziciju i regionalni iskorak”, izjavio je član Uprave Pevec d.d. Jurica Lovrinčević.

U Pevec d.d.  došlo je i do promjena u Nadzornom odboru. Matko Bolanča podnio je ostavku na dužnost predsjednika Nadzornog odbora, a novoizabrani je predsjednik Željko Mandić dok je za potpredsjednika izabran Slaven Marinčić.