Tvrtka Pevex d.d. najavila je otvorenje prodajnog centra novog formata u Križevcima koji će se prostirati na 1.000 četvornih metara, objavljeno je iz kompanije. Vizija Uprave tvrtke Pevex d.d. je prisutnost i u manjim sredinama kako bi svim građanima Republike Hrvatske pružili mjesto ugodne i uvijek povoljne kupnje, a svojim zaposlenicima kvalitetne uvjete rada.

Bez obzira na manju kvadraturu od standardnih Pevex prodajnih centara, kupcima iz Križevaca i okolice bit će omogućena kupovina kompletnog asortimana Pevexa s atraktivnim cijenama iz sedam prodajnih programa: Građevina i boje, Željeznarija, Vrt i sport, Elektronika, Dom i dizajn, Keramika i sanitarije te Kućanski uređaji što Pevex čini prvim izborom u “Uradi sam” segmentu.
Dodatne pogodnosti će biti besplatno preuzimanje robe koja je naručena u prodajnom centru ili putem naše internet trgovine, kao i povoljna dostava na kućnu adresu.

“Posebno nam je zadovoljstvo najaviti otvorenje našeg prodajnog centra novog formata u Križevcima koji predstavlja veliki korak u našem strateškom širenju. Otvaranjem novog centra broj prodajnih centara Pevexa popeti će se na 27 što je nastavak uspješnih ulaganja diljem Republike Hrvatske”, poručili su još iz Uprave Pevexa.

Novi prodajni centar poslovat će na adresi Grdenićeva 7, Križevci, a svi zainteresirani za rad u ovom prodajnom centru mogu se prijaviti na karijere.pevex.hr/jobs/pevex-prodajni-centar-krizevci-oQE

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!