farme_brendirana_kartaOdluka o odabiru svježeg mesa obično se donosi po nekoliko kriterija. Bez obzira radi li se o omiljenom proizvođaču mesnih proizvoda ili najdražoj mesnici iz susjedstva, veličini pakiranja ili vrsti mesa, cijeni ili boji, podrijetlo svježeg mesa jedan je od najvažnijih čimbenika pri odabiru.

Kako bi u prodavaonicama što lakše prepoznali meso koje je uistinu hrvatsko i domaće, potrebno je samo potražiti PIK pakirano svježe meso s oznakom “Meso hrvatskih farmi”  u više od 500 Konzum prodavaonica.

Kupovinom lokalnih proizvoda potiče se razvoj hrvatskog sela i domaćeg gospodarstva čemu svatko od nas može pridonijeti.

Iz hrvatskog uzgoja u PIK Vrbovec godišnje dolazi preko 450 000 svinja i 40 000 junadi, s više od 100 farmi rasprostranjenih diljem Hrvatske. Domaći farmeri na farmama diljem Hrvatske svakodnevno brižno uzgajaju životinje koje se kroz ciklus uzgoja hrane isključivo provjerenom i domaćom stočnom hranom.

Da je to uistinu tako, potvrđuju brojne izjave hrvatskih farmera zahvaljujući kojima je PIK pakirano svježe meso uistinu meso hrvatskih farmi:

“Na našoj obiteljskoj farmi već godinama uzgajamo svinje isključivo hrvatskog podrijetla na što smo jako ponosni”, kažu Melita i Đuro Golubić, obiteljska svinjogojska farma, Vrbovečka Dubrava

“Više od 30 godina bavim se uzgojem vrhunske domaće junadi, što iziskuje svakodnevnu pažnju o ishrani i zdravlju životinja”, kaže Ante Radovčić, farma junadi Belje, Poljanski lug

Korištenjem najviših svjetskih tehnoloških i higijenskih standarda u svakoj fazi proizvodnje osigurava se sljedivost od polja do stola, pri čemu je cijeli proces pod stalnim nadzorom stručnih osoba. PIK-ova suvremena tehnologija pakiranja u posebnu ambalažu u kontroliranoj atmosferi, osigurava da je PIK pakirano svježe meso vrhunske kvalitete, svježe i sigurno te znatno dulje zadržava svježinu i nutritivne vrijednosti. Na taj su način hrvatskim potrošačima osigurani svježi i domaći, uistinu hrvatski proizvodi od svježeg crvenog mesa.

Omiljeni PIK proizvodi s oznakom “Meso hrvatskih farmi” – svježa pakirana junetina, svinjetina i mljeveno meso dostupni su u više od 500 Konzum prodavaonica. Budite sigurni, jedite domaće!

PROMO