pik_jurisiceva-pilaVeć znamo da će mnogi sve učiniti da dobiju neodoljive PIK šunke, ali ipak su se prolaznici ovih dana iznenadili ugledavši kako ih se pokušavaju dočepati na neobičnim mjestima – oglasnim plakatima širom grada.

Koliko su kreativni u smišljanju načina kako prisvojiti PIK šunke pokazali su koristeći se pilom ili udicom. PIK šunke su toliko neodoljive da su postale meta drskih sladokusaca koji su otišli tako daleko i pokušali ukrasti cijeli billboard ne bi li se domogli slasnih PIK šunki.

Neovisno o tome radi li se o PIK Delikates, Fina ili Premier šunki, svaki gurman će uživati u okusu šunke vrhunske kvalitete temeljene na posebno biranoj sirovini, originalnoj recepturi i stalnoj kontroli kvalitete.

pik_avenuemallPIK šunke izrađene su od svinjskog buta, nježne su teksture, prirodnog okusa i usklađene arome, a upotpunit će svako jelo ili maštoviti sendvič.

Kvalitetu PIK Premier šunke potvrđuje i DLG Zlatna medalja kojom je nagrađena na prestižnom europskom ocjenjivanju kvalitete prehrambenih proizvoda. PIK šunke su i ponosni nositelj cijenjenih nagrada Superbrands i Best Buy Award.

Bez obzira što su mnogi spremni učiniti kako bi dobili najbolje šunke koje možete zamisliti, u njima možete uživati i samo malo pripazite kako ne bi netragom nestale. Neobične instalacije na billboard, bigboard i citylight plakatima u Zagrebu i Splitu, djelo su kreativaca agencije Euro RSCG Zagreb, članice Unex Grupe.

PROMO