U Svetoj Nedelji, na adresi Ulica kralja Tomislava 57, otvoren novi supermarket Plodina, tako da ovaj trgovački lanac sada broji 101 supermarket u Hrvatskoj.

Moderan supermarket u Svetoj Nedelji zauzima 2.250 m2, te uz vrhunsku opremu i praktična dizajnerska rješenja zadovoljava najviše trgovačke standarde, a za kupce je osigurano 145 parkirnih mjesta.

U samom prodajnom prostoru svakodnevno će biti dostupni već dobro poznati odjeli – praktična samoposlužna pekara, bogati odjel delikatesa, mesnica i topli gastro odjel te zelena tržnica prepuna svježeg voća i povrća. Moderno skladište, komore i razne pripremnice znak su dostupnosti i svježine proizvoda na dnevnoj bazi.

Kao i u ostatku Hrvatske, u Svetoj Nedelji će biti dostupan dobro poznati široki asortiman Plodina, pa tako i ovdje kupci mogu pronaći provjerene, svježe proizvode odličnog omjera cijene i kvalitete. Prehrambeni proizvodi zastupljeni su kroz bogatu ponudu domaćih i stranih proizvoda te robnih marki Plodine, a kroz ponudu neprehrambenih proizvoda, Plodine udovoljavaju svim potrebama kućanstva.

U supermarketu Sveta Nedelja posao je našlo 40-ak djelatnika. Radno vrijeme Plodina Sveta Nedelja je od ponedjeljka do nedjelje 7.00 do 22.00 sata.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!