VijestiZemljaOtvoren Spar u Mariji Bistrici

Otvoren Spar u Mariji Bistrici

Nepunih šest mjeseci nakon otvorenja zadnje zagorske filijale u Krapinskim Toplicama, Spar Hrvatska otvorio je još jedan supermarket i to ovaj put u Mariji Bistrici. Na gotovo 700 četvornih metara prodajnog prostora kupcima je dostupna bogata ponuda prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a ribarnica i mesnica apsolutni su hit među kupcima.

Svečano otvorenje svojim je dolaskom uveličao i načelnik općine Marija Bistrica Josip Milički. Uz područnu voditeljicu Melitu Rupčić, voditelja trgovine Željka Strugara, direktora prodaje Spar supermarketa Davida Korošeca te predsjednika Uprave tvrtke Helmuta Fenzla rezanjem vrpce i formalno je otvoren novi supermarket.

“Posebnost ovog supermarketa je bogata i uvijek svježa ponuda na odjelu ribarnice, na kojem, osim morske ribe, ima i veliki izbor slatkovodne ribe. Uz ribarnicu nalazi se i mesnica, a po reakcijama prvih kupaca, upravo su mesnica i ribarnica glavni magneti novog supermarketa uz bogatu ponudu svježeg voća i povrća, ostalih prehrambenih namirnica, gotovih jela, ali i neprehrambenih proizvoda”, objavljeno je iz Spara.

Dodatna vrijednost najnovijeg prodajnog mjesta je i regionalni blok gdje su na jednom mjestu istaknuti proizvodi malih, lokalnih proizvođača i dobavljača čime Spar Hrvatska nastavlja svoju kontinuiranu podršku domaćim proizvođačima i time potiče razvoj hrvatskog gospodarstva.

Ovaj trgovački lanac tako stanovnicima Marije Bistrice i okolnih mjesta omogućuje uživanje u bogatoj ponudi u kojoj su dostupne i specijalizirane linije poput Spar Veggie – namijenjene vegetarijancima, veganima, ali i fleksitarijancima, osobama koje uglavnom jedu hranu biljnog porijekla, no povremeno i prigodno jedu i meso, Spar Free From – proizvodima koji ne sadrže gluten ili laktozu, Vital linije – za sve one koji žele uravnoteženu prehranu ili neprehrambene linije Rubin – koja nosi certifikat Oeko-Tex Seal of Textile Confidence ili Splendid – sredstva za čišćenje.

Povodom otvorenja novog supermarketa uručena je i donacija Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Marija Bistrica u iznosu od 2.600 eura, za što je osigurana sigurnosna oprema što će im svakako olakšati rad.

Radno vrijeme supermarketa u Mariji Bistrici je od ponedjeljka do subote od 7 do 21 sat, dok će nedjeljom supermarket raditi od 7 do 14 sati.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Najnovije objave

Nestlé u prvom polugodištu bilježi organski rast od 2,1%

Kompanija Nestlé objavila je financijske rezultate za prvih šest mjeseci 2024. godine. Organski rast iznosi 2,1% od čega 0,1% dolazi iz realne interne stope rasta...

izlog

50 years of UNCONDITIONAL LOVE

UNCONDITIONAL slavi 50 godina izvrsnosti u industriji kućnih ljubimaca S ponosom objavljujemo da je UNCONDITIONAL, pionir u industriji kućnih ljubimaca, proslavio svoju zlatnu obljetnicu -...