U Kastvu, na adresi Ćikovići 9b, otvoren je novi supermarket Plodina. Vrijednom investicijom uređen je moderan i funkcionalan prodajni prostor s caffe barom za odmor nakon kupovine. Na gotovo 2000 četvornih metara trgovačkog centra postavljena je vrhunska oprema koja zadovoljava najviše trgovačke standarde i prati sve trendove u uređenju interijera, objavili su iz tvrtke.

U prodajnom prostoru biti će dostupna samoposlužna pekara, mesnica i gastro odjel, te tzv. zelena tržnica sa svakodnevno svježim voćem i povrćem. Moderno skladište, komore i razne pripremnice kupcima će osiguravati dostupnost i svježinu proizvoda svakoga dana.

Prehrambeni proizvodi zastupljeni su kroz široku ponudu domaćih i stranih proizvoda te proizvoda robne marke Plodine uz najbolji omjer cijene i kvalitete. Kroz ponudu neprehrambenih proizvoda Plodine su osigurale sve što treba jednom kućanstvu: od sitnih kućanskih potrepština, preko kvalitetnog tekstila do električnih uređaja i alata, te bogatog izbora igračaka i opreme za bebe.

Otvorenje novog supermarketa Plodina posebno je razveselilo stanovnike Kastva, ali i brojnih okolnih mjesta, koji od sada imaju mogućnost puno bolje i kvalitetnije kupovine. U prilog tome ide i otvaranje novih 45 radnih mjesta, čime su se zaposlili pretežno ljudi s područja Kastva i zapadnog dijela Rijeke.

Na dan otvorenja svi su kupci, uz poštivanje preporučenih epidemioloških mjera, na otvorenom mogli uživati u roštilju i delicijama s tartufima, a kupce je zabavljao DJ Luca Montecchi. U tjednu otvorenja za kupce su pripremljene posebno atraktivne akcije, a posebne ponude sa uvijek povoljnim cijenama i dalje će biti dostupne kupcima Plodina u Kastvu.

Radno vrijeme Plodina Kastav je svaki dan od 7.00 do 22.00 sata.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!