Svi proizvodi[3]Motivacija, vrijeme i energija dobro su znani saveznici u čišćenju doma. Ipak, glavni superjunaci su odgovarajuća sredstva za čišćenje. Meteor iz Đakova, simbol tradicije i kvalitete sa 60-godišnjom tradicijom, ima čak tri aduta uz koja će vaš dom zablistati u trenu

Da bi vaš dom zablistao od stropa do poda, Meteor iz Đakova ima ozbiljne igrače za utakmicu protiv prljavštine koji vas, kao ni proteklih 60 godina, neće iznevjeriti.

Ideal pasta, koja je prije svega namijenjena čišćenju ruku, abrazivno je sredstvo uz koje ćete bez muke očistiti kuhinju, tvrdokorne kapljice boje na parketima, štednjake, sudopere i ostale površine.

Ideal pastaS lijepim vremenom počinje i sezona roštiljanja u vrtovima i na izletištima, a Ideal pasta će, roštiljske ploče ili rešetke učiniti sjajnima i besprijekorno čistima. Ideal pasta je sinonim tradicije i kvalitete zadnjih 25 godina. Kako bi njena uporaba bila još praktičnija Meteor ju je proizveo i u varijanti s pumpicom, a na policama je možete pronaći pod imenom Ideal extra.

opalMnogi se zasigurno sjećaju blagog i nježnog mirisa te bogate pjene u kojima su naše bake i majke namakale zavjese. Riječ je o deterdžentu Opal koji je već desetljećima saveznik u pranju tepiha, zavjesa, odjeće i obuće brojnih domaćica. Opal je dostupan u gustom kremastom obliku, lako se nanosi u pretpranju za tretiranje jačih zaprljanja i tvrdokornih mrlja, ali i kao jedino sredstvo prilikom ručnog pranja tekstila.

FluxKoliko je Opalov miris ugodan i blag toliko je njegova formulacija snažna i uklanja tvrdokorne mrlje od cikle, špinata, razna zaprljanja od voća, kemijskih olovaka i slično.

I na koncu Meteorov Flux, sredstvo za odčepljivanje odvoda, broj jedan na tržištu u svojoj kategoriji, koje svojom snagom otapa keratin (dlake/kosa, nokti), naslage masnoća u cjevovodima i čisti cjevovode u cijelosti.

 
PROMO