Na poleđini Labello Sparkle balzama za usne u limitiranom izdanju nalazi se posebno osmišljena poštanska marka i mjesto gdje možete upisati svoju poruku

Od romantičnog spoja do selfija s prijateljicama, svaki trenutak posebno je sjajan i može postati nezaboravan kad se dijeli s ljudima koje volimo. Kako bi takvih trenutaka bilo još više, novi Labello Sparkle balzam za usne u limitiranom izdanju i Hrvatska pošta vam omogućuju da voljenim osobama pošaljete malo ljubavi i dodatnog sjaja … sasvim besplatno.

Šljokice su opet in. Raznih boja i oblika, šljokice su zavladale ormarima i ulicama, a novi Labello Sparkle balzam za usne u limitiranom izdanju prati isti trend. Šest vedrih, sjajnih verzija – crvena, zlatna, srebrna, ružičasta, ljubičasta i zelena – razmazit će usne već poznatom Labello Original Care njegujućom formulom i savršeno se uklopiti u sve modne kombinacije ovih tmurnih jesenskih dana.

Podijeli ljubav s drugima
Osim što voli vaše usne, Labello Sparkle u limitiranom izdanju vam omogućuje i da tu ljubav podijelite. Svako pakiranje Labello Sparkle balzama za usne posebno je osmišljeno kako biste mogli napisati poruku iz srca i podijeliti je sa svima koje volite. Kako? Na poleđini Labello Sparkle balzama za usne u limitiranom izdanju nalazi se posebno osmišljena poštanska marka i mjesto gdje možete upisati svoju poruku. Nakon toga, sve što morate napraviti je predati vaš Labello Sparkle i Hrvatska pošta će ga dostaviti na adresu osobe koju ste odabrali … besplatno! Stoga, uživajte u svakom sjajnom trenutku i podijelite ljubav s osobama koje posebno sjaje u vašem životu.

Labello Sparkle balzam za usne u limitiranom izdanju
Poznati stručnjak za njegu usana s više od 100 godina iskustva, Labello je poznat po tome što čak i suhe i osjetljive usne njeguje i ostavlja ih prekrasno mekima i glatkima. Formula sa shea maslacem i pantenolom hidratizira usne do 12 sati. Pantenol je sastojak poznat po korištenju u proizvodima za njegu tijela zbog svojeg regenerativnog i hidratacijskog djelovanja. Shea maslac je, također, poznat po njegujućim svojstvima i hidrataciji suhe kože. Ova legendarna njega usana je vaš savršeni partner svakog dana, a stane u svaki džep. Preporučena maloprodajna cijena: 15,90 kuna.