poli-pateUz jetrenu paštetu u ovitku PP, koja je među traženima po izboru potrošača, tu je i posebna novost iz obitelji Poli – Poli paté.

Ta vrsta paštete, inovativan i nov proizvod na tržištu, u potpunosti je proizvedena u Hrvatskoj.

U izradu ovog revolucionarnog proizvoda bio je uključen tim stručnjaka Perutnine Grupe iz svih zemalja, koji je radio na tome godinu dana od ideje, istraživanja tržišta, pa do konačnog proizvoda.

Prvi u Europi su razvili takvo inovativno pakiranje koje se može zatvarati i koristi za višednevnu upotrebu. Zaštićeno je od strane proizvođača ambalaže i tri godine imaju ekskluzivno pravo koristiti ga u Europi.

Poli paté se proizvodi u Čakovcu, a distribuira se u članice EU i zemlje bivše Jugoslavije. Na domicilnom tržištu  surađuju sa svim trgovačkim lancima, a za učinkovitiju opskrbu krajnjih kupaca razvili su i vlastitu maloprodajnu mrežu koja broji  115 maloprodajnih mjesta u Hrvatskoj.

“Prva i najvažnija konkurentska prednost Poli patéa je u sastavu paštete. Za razliku od ostalih pašteta, Poli paté je proizveden od prvoklasnog pilećeg mesa, s minimalnom količinom masti i s vrlo malo kalorija. Druga prepoznatljiva prednost je u robnoj skupini Poli, koja je na svim tržištima  percipirana kao kvalitetna i ukusna robna marka s posebnom i inovativnom ambalažom, a usto je duhovita, dinamična i jednostavna. Kao treća prednost je izuzetna funkcionalnost same ambalaže, koja se odnosi na mogućnost višekratnog zatvaranja i otvaranja, što se očituje u češćoj upotrebi i produženom roku upotrebe”, navodi Vedran Mikulić iz Perutnine Ptuj – Pipo d.o.o.

S marketinškim prodorom na tržište Poli paté je krenula sloganom “Zaposlili smo slona“ od 2009. godine.