karlovacko-autobus-dani-piva-largePosjetiteljima ovogodišnjih 25. Dana piva Karlovačka pivovara organizirala je besplatan prijevoz Karlovačko autobusima

U želji da svojim potrošačima i posjetiteljima Dana piva omogući uživanje u Karlovačkom, ali i siguran povratak kući, Karlovačka pivovara je organizirala posebne besplatne povratne autobusne linije:
1. Zagreb (Velesajam) – Dani piva
2. Šišljavić – Rečica – Orlovac – Dip – Dani piva
3. Vojnić – Tušilović – Dani piva
4. Ozalj – Dani piva
5. Netretić – Dani piva
6. Duga Resa – Dani piva

Polazak za sve linije je u 19 sati, a povratak s Dana piva u 00.30 sati. Autobusi voze voze svaki dan, a za svaku relaciju na raspolaganju je po jedan autobus, ističu iz pivovare.

Jubilarni, 25. Dani piva počinju u 27. kolovoza i traju do 3. rujna i tradicionalno se održavaju na prostoru ŠRC-a Korana u Karlovcu.

Početak Dana piva obilježit će svečana povorka koja kreće od Karlovačke pivovare u 18 sati. Karlovačka pivovara će kao i svake godine na Danima piva imati svoj šator s bogatom ugostiteljskom ponudom i zabavnim programom.

Na glavnoj pozornici na ŠRC Korana nastupit će Jole (subota, 27.8.), Jelena Rozga (nedjelja, 28.8.), Pozdrav Azri (ponedjeljak, 29.8.), Neno Belan (utorak, 30.8.), Tony Cetinski (srijeda, 31.8.), Jasmin Stavros (četvrtak, 1.9.), Maja Šuput (petak, 2.9.) te Magazin (subota, 3.9.).