Jägermeister SPICE je prva ekstenzija najpoznatijeg svjetskog biljnog likera koja je odsad dostupna i na hrvatskom tržištu

Jägermeister, sedmi premium brend alkoholnih pića na svijetu, na hrvatsko je tržište lansirao novi proizvod – Jägermeister SPICE. Kombinirajući cimet i vaniliju s izvornim Jägermeister receptom, SPICE donosi jedinstven i topao okus obogaćen začinima.

Uvođenje prve ekstenzije linije dodatno će povećati očekivani 10-postotni rast prodaje Jägermeistera u Hrvatskoj u odnosu na 2013. godinu. Time će Jägermeister u ovoj godini premašiti magičnu brojku od milijun prodanih 0,7 l boca i zadržati lidersku poziciju koju uvjerljivo drži već više od desetljeća.

Novi Jägermeister SPICE zasigurno će postati jedno od najomiljenijih zimskih alkoholnih pića u Hrvatskoj.

Kao sezonsko piće dostupan je u ograničenim količinama od sredine ovoga mjeseca na svim prodajnim mjestima Konzuma. Najbolje ga je konzumirati čistog, serviranog na sobnoj temperaturi, kako bi jedinstven okus došao do punog izražaja, rečeno je na predstavljanju.

Ostavši vjeran svojim korijenima, Jägermeister SPICE inspiriran je izvornim Jägermeister receptom, a temelji se na tajnoj mješavini 56 biljnih sastojaka. Jägermeister SPICE, također, prolazi oko 380 provjera kvalitete tijekom procesa proizvodnje, u kojoj se koriste samo najfiniji sastojci iz cijelog svijeta.

S udjelom alkohola od 25 posto, Jägermeister SPICE karakterizira boja konjaka i specifičan zimski okus s jasnim začinskim notama. Dolazi u smeđe toniranoj verziji kultne i svjetski poznate Jägermeister boce, što mu značajno daje na prepoznatljivosti.