Prenošenje poruka sa stilom nikada nije bilo lakše uz Philipsove profesionalne zaslone za javne prostore

Brand licencirani partner za Philips monitore, tehnološka tvrtka MMD, predstavila je u izložbenom ambijentu Galerije Kranjčar u Zagrebu široku ponudu Philipsovih zaslona iz linije Q, E, Videowall, Multitouch i 3D uz međunarodno certificirane LCD zaslone za klinička okruženja te ostale modele Philipsovih monitora za profesionalnu upotrebu.

Inovativnost Philipsovih zaslona za javne prostore pojasnio je Krešo Jurak, voditelj prodaje za Philips Public Displayeve (PS) u regiji Adriatic.

“Ponosan sam što kao predstavnik jednog od najprepoznatljivijih i najpouzdanijih svjetskih brendova u prošloj godini imamo priliku predstaviti Philipsove zaslone za javne prostore koji su prepoznatljivi po inovativnom prenošenju poruka u svakom poslovnom okruženju. S obzirom na Philipsovu dugogodišnju tradiciju proizvodnje uređaja za poslovne i privatne korisnike ne čudi da i ovi zasloni nude najbolje od obaju svjetova – uštedu energije i maksimalnu učinkovitost”, rekao je Jurak.

Ovaj rastući Philipsov segment zaslona predstavio je i voditelj prodaje za Philips PS, Constantinos Tsonatos, te njihov potencijal na globalnom tržištu proizvoda. “Lansiranje novih modela Philipsovih profesionalnih zaslona za javne prostore generirao je impresivan rast u 2013. godini i svakako namjeravamo biti na tom tragu i ubuduće. Njihova široka primjena u mnogim industrijama, od trgovina, prometa, obrazovnih institucija, tvrtki, gastronomije do raznih događanja omogućuju jednostavan i pametan način poslovanja bez ikakvih kompromisa”, pojasnio je Tsonatos.

Koristeći pametnu tehnologiju i inovacije, Philips je razvio proizvode za okruženja gdje je dobra slika i učinkovito prenošenje poruka presudno.

Q-Line serija pruža pristupačna rješenja za male maloprodajne tvrtke. S obzirom da su jednostavni za instalaciju i posjeduju inteligentnu tehnologiju, omogućuju vlasnicima malih tvrtki lako upravljanje informacijama čime im daju prednost nad ostalima u “poslovnoj areni”.

E-Line serija predstavlja profesionalna rješenja dostupna 24/7 svim korisnicima u zdravstvu, ugostiteljstvu i prometu. Uz OPS te Intel baziranu platformu, korisnici ne doživljavaju neugodna iznenađenja poput zastoja i komplikacija povezanih s iznenadnim izmjenama.

Multitouch serija namijenjena je obrazovnim institucijama, a djeluje poput interaktivne ploče te kao drugi vrijedni alati za podučavanje. Također je prilagođena trgovačkim centrima predstavljajući interaktivnu kartu za usmjeravanje kupaca u određene trgovine.

Kao lider i u revolucionarnoj 3D tehnologiji, Philips je razvio 3D serijom način registriranja 3D efekta bez naočala s izvrsnom jasnoćom i dubinom. Ovim novim iskustvom za gledatelje koji nudi neviđenu razinu realistične slike, 3D serija je kao stvorena za muzeje i prodajna mjesta.

Da je Philips orijentiran i na klinička okruženja dokazuje i novi međunarodno certificirani LCD zaslon za kliničke preglede koji je idealan za svakodnevno okruženje u kliničkoj njezi. Unaprijed postavljena značajka D-image daje DICOM medicinske slike u nijansama sive boje, a izvor napajanja medicinskog razreda i antimikrobno kućište osiguravaju bazičnu sigurnost i sprječavaju razvoj bakterija.

PROMO