Nakon dva mjeseca intenzivnih radova na preuređenju, prvi zagrebački Interspar supermarket u City Center one West u Jankomiru osvanuo je u novom ruhu.

interspar-hipermarket-midi“Ovo je flagship hipermarket. Osim što je to prvi zagrebački Interspar hipermarket, preuređen je prema novom konceptu, a pored toga je prodajno mjesto broj 1 po bogatstvu asortimana”, rekao je Helmut Fenzl, predsjednik uprave Spar Hrvatska i pozvao na šetnju novouređenim Interspar hipermarketom.
Samo u ovom hipermarketu možete uživati birajući među više od 350 različitih začina.

Nova linija proizvoda Veggie by Neni – Ekskluzivna linija SPAR proizvoda s okusom Orijenta, spravljenih prema recepturi proslavljene kuharice Haye Molcho, oduševila je posjetitelje nedavno održanog sajma održivog življenja ZeGeVege. Ako ih niste imali priliku kušati na sajmu, svakako odite do Interspara-a u CCo West i krenite redom: namazi tofu/curry/ananas, patlidžan/sezam, paprika/orah, limeta/curry/humus, humus/cikla/patlidžan. Paleta neobičnih okusa i kombinacija nastavlja se i s gotovim jelima, falaflima, lepinjama.

Nut Bar s najvećom ponudom orašastih plodova na jednom mjestu. Orašasti plodovi, suho voće, pakirano, miješano, u rinfuzi .

Intersparov sushi majstor svakodnevno priprema razne sushi delicije na licu mjesta. Na njegovom menuu se nalazi više od 60 različitih recepata a kupci mogu naručiti i cijelu platu po želji.

U Intersparovoj pekarnici nudi se najveći izbor posebnih vrsta kruhova i pekarskih proizvoda. Sasvim sigurno će ovaj odjel vrlo brzo postati omiljeno mjesto kruholjubaca kojima kruh nije samo namirnica na koju se nešto fino stavlja,ili služi uz neko fino jelo, nego poslastica sama za sebe. Odaberite kruh s kurkumom, bučinim sjemenkama, chia sjemenkama, orasima, bez glutena, kolače, torte i pite.

U preuređenje hipermarketa investirano je skoro 2 milijuna eura a usprkos velikim zahvatima, tijekom cijele rekonstrukcije kupcima je bila osigurana neometana kupovina.