konzum-crnomerec-preuredenNoćna kupnja u Super Konzumu Črnomerec s dodatnih 10% popusta

Danas je u Ilici 288 u Zagrebu otvorena potpuno preuređena prodavaonica Super Konzum Črnomerec koja će raditi po novom jedinstvenom radnom vremenu od 0 do 24 sata, priopćeno je danas iz Konzuma.

Prodajno mjesto bit će zatvoreno nedjeljom od 18 sati do ponedjeljka u 7 sati.

Povodom ponovnog otvorenja prodavaonice kupci će moći realizirati 10% popusta na noćnu kupnju od 26. do 28. siječnja (od četvrtka do nedjelje) u periodu od 22 do 7 sati ujutro, kaže se u priopćenju.

Iz Konzuma također ističu kako je poslovanje po novom radnom vremenu ove prodavaonice omogućilo zaposlenje za osam novih zaposlenika.

U sklopu preuređene Super Konzum prodavaonice dodatno su obnovljeni odjeli kao što su cvjećarnica, odjel svježeg voća i povrća, gastro odjel, ribarnica, odjel delikatese i smrznutih proizvoda, odjel tekstila, a proširene su i ponude te odjeli kućanskog tekstila i posuđa.

Super Konzum Črnomerec nudit će za najmlađe i posebno uređen dječji trg s bogatim izborom igračaka, dječje hrane i opreme. Kupcima će na takav način ovo prodajno mjesto nuditi više od 40.000 artikala.

Osim bogate ponude, kupcima će na raspolaganju biti i nova usluga Konzum Express – samoposlužne blagajne na kojima kupci mogu uštedjeti vrijeme tako da si sami skeniraju proizvode, spreme ih u vrećice i realiziraju plaćanje.

Super Konzum Črnomerec otvoren je 2006. godine te je ubrzo postao jedno od najvažnijih prodajnih mjesta u Konzumovoj maloprodajnoj mreži. Prva Konzum prodavaonica s radnim vremenom od 0 do 24 sata otvorena je u Importanne centru, no Super Konzum Črnomerec prvi je u segmentu najvećih Super Konzum formata s ovakvim radnim vremenom, navode iz Konzuma.