Naturavita čaj već je poznat svima koji žele živjeti kvalitetnije i u skladu s prirodom. Arome Naturavita čaja olakšavaju i uljepšavaju svaki dan svojim jedinstvenim okusima. Kvaliteta, kojom se Naturavita čajevi ponose, dolazi od predanog rada obitelji Nemčević koja se uspjela pozicionirati kao jedan od proizvodnih divova na domaćem, ali i stranom tržištu.

Ova marljiva obitelj ljekovito bilje uzgaja na vlastitim posjedima i drži najviše standarde kvalitete u proizvodnji čajeva. Spoj obitelji i posla urodio je velikim plodom te pokazao da se privatno i poslovno može spojiti kada postoji velika strast za napretkom i inovacijom.

Stalno moderniziranje okusa, ali i dizajna pakiranja dovelo je do bogatog asortimana Naturavita čajeva u kojem se može pronaći za svakoga ponešto. Raznovrsne kombinacije bilja i voća čine ukusne i korisne čajeve za svaki dan i za svakog čajoljupca. Naturavita čajevi svoju kvalitetu duguju i jedinstvenim aroma omotačima koji čuvaju okus duže od roka trajanja, a mogu se ponijeti kako bi se pripravili bilo kada i bilo gdje.