Atlantic Grupa je na tržištu prisutna s asortimanom konzumnih i funkcionalnih čajeva s brendovima Cedevita čaj i Naturavita.

Paleta konzumnih Cedevita čajeva sadrži četiri biljna, četiri prava i šest voćnih čajeva, a najpopularniji okusi dolaze i u maksi pakiranjima od 40 filtar vrećica.

Kod Cedevita čajeva omiljeni su okusi kamilica, šipak s hibiskusom i šumsko voće, među pravim čajevima najpopularniji je Zeleni čaj, a među voćnim čajevima Naranča s cimetom te Brusnica i nar.

Perjanica Naturavita funkcionalnih čajeva je poznati Uvin H čaj, lider na tržištu funkcionalnih čajeva i jedan od najprodavanijih čajeva uopće.

Prodaje se u tri različita pakiranja, a paletu Naturavita nadopunjuju još četiri vrste funkcionalnih čajeva – Kamilica, Kadulja, Sljez i Sljezov korijen.

Cedevita čajevi mogu se kupiti u svim trgovačkim lancima, a Naturavita čajevi se osim u maloprodaji prodaju i u kanalu ljekarni.

Novost u ponudi je prvi čaj za djecu, Cedevita Kids čaj s okusom jagode i vanilije, koji u prodaju kreće od veljače, a lansiranje će biti popraćeno PR aktivnostima u medijima.