Proizvodi našeg djetinjstva i mladosti – od Vegeta univerzalnog začina u pravom retro pakiranju, do BEBE pšenične krupice, originalnih Kavabon Rolica i Bonny Top bombona

Siječanj je mjesec u kojem se, osim što osmišljavamo planove za budućnost, često prisjećamo nekih dobrih starih trenutaka koji su iza nas. Upravo iz tog razloga, Lidl Hrvatska ponovno na veselje retro ljubitelja donosi neke od proizvoda koji su obilježili djetinjstvo i odrastanje mnogih. Nakon iznimno uspješnog prethodnog retro tjedna, ovoga će se puta na policama Lidla ponovno naći neki od kultnih proizvoda naše mladosti.

Tako će si primjerice oni skloniji čišćenju doma imati priliku pribaviti pravi Čarli Classic, FAKS Univerzalno sredstvo za pranje rublja ili pak Opal deterdžent, dok će ljubitelji ukusnih zalogaja zasigurno odabrati Podravka Vegeta univerzalni začin u pravom retro pakiranju, baš kao i nekad,a ili dobri stari pravi Zdenka Classic topljeni sir u trokutićima.

Također, roditelji će najmlađima moći dočarati okuse svog djetinjstva uz BEBE pšeničnu krupicu, a sladokusci će moći uživati u Takovo Eurocrem namazu, originalnim Kavabon Rolica ili Bonny Top bombonima.

Svi ovi, ali i brojni drugi pravi retro proizvodi bit će dostupni u svim Lidlovim trgovinama od četvrtka, 9. siječnja, pa sve do isteka zaliha i to po iznimno prihvatljivim cijenama. Započnite novu godinu prisjećajući se dobrih starih vremena: uz okuse, mirise i uspomene djetinjstva i mladosti.

PROMO