Proljetno čišćenje u skladu s prirodom

Čišćenje može biti još više eko ako odaberete univerzalna i višenamjenska sredstava za čišćenje na prirodnoj bazi koja čuvaju okoliš jer smanjuju broj proizvoda koji su vam potrebni

U prodavaonicama dm-a i dm online shopu sada možete pronaći brojne proizvode koji predstavljaju okolišno prihvatljiviju alternativu za brigu o domu. Čišćenje može biti još više eko ako odaberete univerzalna i višenamjenska sredstava za čišćenje na prirodnoj bazi koja čuvaju okoliš jer smanjuju broj proizvoda koji su vam potrebni.

Zato za ovogodišnje proljetno čišćenje odaberite Denkmit nature univerzalno sredstvo za čišćenje u obliku tableta koje se otapaju u vodi ili pak višenamjenski koncentrat za čišćenje ecover. Denkmit nature univerzalno sredstvo učinkovito čisti drvo, umjetne materijale i mramor, a sadrži 99% biorazgradivih sastojaka. Koncentrat ecover također možete koristiti na različitim površinama, kao što su podovi i pločice, a jedna litra koncentrata dovoljna je za 40 pranja. Uz to što se ecover protiv prljavštine bori biorazgradivim sastojcima na biljnoj bazi, pakiranje je napravljeno od 100% reciklirane plastike.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakZelena tranzicija – Trendovi: Strateška važnost sigurne opskrbe električnom energijom
Sljedeći članakTommy uveo uslugu Scan&Go