Nivea predstavlja prvu liniju regeneratora za tijelo za hidrataciju pod tušem. Nova generacija proizvoda sadrži jedinstvenu formulu za njegu koju aktivira voda – nanosi se nakon pranja gelom za tuširanje i trenutno upija u mokru kožu, koja ostaje hidratizirana i nakon brisanja ručnikom.

Istraživanja pokazuju da čak 43% žena ne koriste losion ili mlijeko za tijelo zbog nedostatka vremena ili osjećaja ljepljivosti na koži.

Inovativna linija Nivea In-Shower regeneratora za tijelo rješava ta dva problema – nanose se još za vrijeme tuširanja i odmah se suše, bez čekanja i ljepljivog osjećaja na tijelu. Fini hidratantni film morskih minerala i bademovog ulja ostaje na tijelu nakon brisanja ručnikom.

Jednostavno i brzo – od ulaska pod tuš do oblačenja – u samo četiri koraka:
1. Nanesite svoj uobičajeni proizvod za tuširanje i isperite ga.
2. Nanesite Nivea In-Shower mlijeko ili losion za tijelo na još mokru kožu.
3. Isperite Nivea In-Shower mlijeko ili losion za tijelo toplom vodom.
4. Obrišite se ručnikom i odmah se možete obući – bez ljepljivog osjećaja na koži!

Nivea In-Shower losion za tijelo
Intenzivna hidratantna njega s morskim mineralima za normalnu kožu nanosi se za vrijeme tuširanja – nakon ispiranja gela za tuširanje ili sapuna. Mokra koža tijela trenutno upija njegujuće sastojke Nivea In-Shower losiona za tijelo, a nakon ispiranja dovoljno se obrisati ručnikom i uživati u svilenkasto mekom osjećaju na koži.
Preporučena maloprodajna cijena (250 ml): 30,00 kn.

Nivea In-Shower mlijeko za tijelo
Bogata njega s bademovim uljem za suhu kožu nanosi se nakon uobičajenog proizvoda za tuširanje. Mokra koža tijela trenutno upija njegujuće sastojke Nivea In-Shower mlijeka za tijelo, a nakon ispiranja i brisanja ručnikom koža je podatna i meka. Preporučena maloprodajna cijena (250 ml/400 ml): 30,00 kn/43,00 kn.