Mislav Slade Šilović

U skladu s reorganizacijom PwC-ovog segmenta poslovnog savjetovanja na razini srednje i jugoistočne Europe koja ima za cilj jačanje industrijskog fokusa, integraciju timova i kompetencija te brži prijenos najboljih praksi, Mislav Slade – Šilović početkom rujna imenovan je voditeljem hrvatskog tima za strateško i operativno savjetovanje te PwC-ovog tima u jugoistočnoj Europi za poslovno savjetovanje u sektoru energetike.

Mislav Slade-Šilović profesionalnu je karijeru započeo 2007. godine te stekao bogato iskustvo rada na projektima strategije i korporativne transformacije za klijente iz brojnih sektora. Njegov glavni industrijski fokus je na sektoru (elektro)energetike unutar kojeg intenzivno radi s klijentima iz privatnog i javnog sektora gotovo svih zemlja JI Europe, uključujući i brojne vlade na temama nacionalnih energetskih strategija.

Prilikom imenovanja Mislav Slade-Šilović je istaknuo: “Veselim se što ću u novim ulogama unutar PwC-a imati priliku surađivati s fantastičnim timovima te još većim brojem klijenata. Kao i do sada, prioriteti će mi biti kvaliteta te predanost i prenošenje najboljih praksi našim klijentima. Industrija se odmiče od lijepih prezentacija koje završavaju u ladicama menadžmenta, a naš je cilj definirati primjenjivu strategiju i doći do rezultata. Klijenti s kojima svakodnevno surađujemo doista imaju prilike u praksi vidjeti PwC-ovu sposobnost ‘od strategije do implementacije’, budući da ih na projektima vrlo često, uz strateški pristup i dizajn, vodimo skroz do ostvarenja konkretnih rezultata.“

Mislave Slade-Šilović je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu studirao gospodarsku analizu i razvoj te je bio stipendist Corvinus sveučilišta u Budimpešti, uključujući i gostovanje na Bocconiju u Milanu.

“Mislavova promocija unutar PwC Hrvatska znak je da ulažemo u snažan, energičan i industrijski fokusiran tim za poslovno savjetovanje, a njegova prepoznatost kao lidera za sektor energetike na regionalnoj razini dodatna nam je motivacija i potvrda izvrsnosti u radu“, rekao je John Gašparac predsjednik uprave PwC-a Hrvatska te je dodao: „Bilo nam je zadovoljstvo surađivati s Dejanom Ljuštinom koji je zajedno s Mislavom i drugima gradio tim za poslovno savjetovanje u Hrvatskoj još od 2013. godine te mu želimo mnogo sreće u novom poglavlju njegove poslovne karijere, a nadamo se suradnji i u budućnosti.”

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!