Ralon u novom dizajnu

Ralon, kultni hrvatski brend čiji proizvodi čine brijanje ugodnim ritualom tisućama muškaraca već nekoliko generacija, dobio je novi dizajn.

Novi moćni logo oslanja se na tržišnu snagu i dugogodišnju tradiciju Ralona. I nakon 28 godina i više od 13 milijuna prodanih komada Ralon, losion snažnog i prepoznatljivog muškog mirisa, originalni klasik muške njege poslije brijanja, i danas je jedan od tri najprodavanija aftershavea koje muškarci najčešće biraju.

Svojim sastavom djeluje dezinficirajuće, adstringentno i kao humektans, što je vrlo povoljno za iritiranu i suhu kožu nakon brijanja. Originalni Ralon sadrži kultni miris Smoky Leather, najstariji i najpoznatiji parfemski miris općenito.

Izraziti muški miris zadimljene kože s notom cimeta i cvjetnim nijansama ruže, jasmina, jorgovana i palisandrovog drveta, na čijem vrhu dominira miris timijana.

Miris Ralon Originala nalazi se u sličnim varijantama u mnogim drugim kultnim mirisima.

Novi Ralon Sport od sada dolazi u crveno-crnoj liniji prepoznatljivog sportskog dizajna. Zadržao je svoj čuveni miris Eternity iz obitelji Fougere Fresh. Prisutnost ovog osvježavajućeg mirisa posebno djeluje na kožu dajući joj osjećaj čistoće, hladnoće i svježine.

Izrazito muški, fantazijski miris Ralon Sporta, iznenađujuće je intenzivne svježine pokošene trave zbog prisustva kumarina, s notom lavande, sandalovine i mošusa, kojom je prožeta voćno-zelena nijansa gorke naranče, tipična za ovu grupu mirisa.

PROMO

Prethodni članakPraline: Posebna slastica za posebne prilike
Sljedeći članakVitaminka: Čokoladne morske školjke Atlantis