ralu-logistika_kamioni-ftdKompanija RALU logistika, za transport, distribuciju i skladištenje, nedavnim otvaranjem tvrtke u Mađarskoj nastavlja širenje u regiji, izvijestili su iz te tvrtke napominjući kako će tvrtka u Budimpešti predstavljati središte poslovanja u Mađarskoj i u perspektivi se nameće kao najatraktivnije logističko odredište u kategoriji glavnih gradova na području regije.

Ovim potezom RALU logistika nastavlja novi razvojni ciklus, sa 150 vozila i 230 zaposlenika, rastućom listom poslovnih partnera te ostvarenim najavama poslovnih planova koji tvrtki osiguravaju vodeće mjesto na tržištu pružanja logističkih usluga u hladnom lancu u regiji.

Predsjednik Uprave RALU logistike Renato Radačić napominje kako vodeće mjesto na tržištu žele i dalje osiguravati širenjem u regiji.

Vlasnik kompanije Luka Rajić je istaknuo kako širenje poslovanja u Mađarsku predstavlja bitan korak u daljnjem razvoju tvrtke.

Ulazak u Mađarsku, napominju iz tvrtke, logičan je slijed poslovnog plana RALU logistike za širenje u regiji. Osim što kroz tu zemlju prolaze četiri važna međunarodna koridora, planira se i gradnja logističkih regija i velikog broja logističkih centara te investiranje u modernizaciju cestovnog, željezničkog i riječnog prometa.

RALU logistika planira razvoj i širenje na mađarskom tržištu organskim rastom i vlastitim sredstvima te novim akvizicijama nakon detaljne analize tržišta, navode u tvrtki.

Za direktora mađarskog ureda imenovan je Milan Lazarević koji je na to mjesto došao s mjesta direktora za razvoj poslovanja u Poslovnoj inteligenciji, regionalnoj tvrtki za strateško savjetovanje i planiranje.

U nadolazećem razdoblju tvrtka namjerava povećati broj zaposlenih, a uskoro počinje i gradnju velikog regionalnog logističkog centra na više od 100.000 četvornih metara u gospodarskoj zoni Mišička u Popovači, ističu iz tvrtke.