U sklopu kampanje “Razmisli – kad piješ, ne vozi” besplatan javni prijevoz svim posjetiteljima INmusic festivala

Generalni pokrovitelj INmusic festivala Ožujsko pivo, u partnerstvu sa ZET-om, organizirao je besplatni javni prijevoz za posjetitelje INmusic festivala u sklopu kampanje “Razmisli – kad piješ, ne vozi”, izvijestili su iz Zagrebačke pivovare.

Svim posjetiteljima festivala osiguran je besplatan javni prijevoz ZET-ovim tramvajima i autobusima tijekom trajanja festivala koji se održava od 24. do 26. lipnja na zagrebačkom Jarunu.

Prilikom ulaska u vozila ZET-a dovoljno je predočiti ulaznicu ili festivalsku narukvicu i bezbrižno uživati u INmusic festivalu. Kako bi se svi posjetitelji mogli potpuno prepustiti uživanju u izvedbama najomiljenijih bendova, Zagrebačka pivovara i ove godine odlučila je pobrinuti se za njihov “siguran” provod u sklopu kampanje “Razmisli – kad piješ, ne vozi”.

“Kampanjom ‘Razmisli – kad piješ, ne vozi’ Zagrebačka pivovara želi podići svijest o neprihvatljivosti vožnje i konzumacije alkohola te educirati javnost o opasnostima vožnje u alkoholiziranom stanju. Kao prvi i vodeći glas odgovornog konzumiranja piva u zemlji, Zagrebačka pivovara kampanjom ‘Razmisli’ koju provodi od 2008. godine, aktivno zagovara odgovornu konzumaciju alkohola i sigurnog ponašanja u prometu što je i dokazala svojom prisutnošću i na ovom glazbenom događanju”, kaže se u priopćenju.