pik-cevapcici-svjezi-810gKako bi kupovina svježeg pakiranog PIK mesa bila još lakša i informativnija za sve ljubitelje mesnih delicija, PIK Vrbovec je na tržište plasirao novu redizajniranu ambalažu za proizvode iz asortimana pakiranog svježeg mesa, priopćeno je iz te mesne industrije.

Cilj novog dizajna proizvodne linije, kako se navodi, bio je osvježiti ambalažu, učiniti je modernijom te praktičnom za upotrebu, a ujedno prepoznatljivom i atraktivnom.

Na novim je modernim etiketama vrlo jasno i transparentno prikazano o kojoj vrsti mesa je riječ. Jednako tako sva će pakiranja prema različitim vrstama mesa – svinjetina, junetina, mljeveno meso i meso za grill biti unificirana i lako prepoznatljiva po bojama koje će se koristiti za vizualnu prepoznatljivost.

Praktičan crtež na etiketi proizvoda jednostavno grafički prikazuje radi li se primjerice o svinjskom ili junećem butu, kako bi potrošačima bilo lakše odabrati i snalaziti se među mnoštvom različitih, a opet sličnih proizvoda.

Jednako tako važno je napomenuti kako PIK Vrbovec pakirana svinjetina i junetina imaju oznaku Hrvatske poljoprivredne agencije “Meso hrvatskih farmi” iza koje stoje sigurni i kvalitetni proizvodi te povjerenje hrvatskih potrošača, poručuju iz PIK-a.