IzlogPromoRibili slavi 30 godina: Jubilej posvećen kvaliteti!

Ribili slavi 30 godina: Jubilej posvećen kvaliteti!

Ribili obilježava tri desetljeća uspješnog poslovanja na prestižnom međunarodnom sajmu GAST! Tijekom proteklih 30 godina Ribili se etablirao kao vodeći zastupnik renomiranih brendova s bogatom tradicijom, uključujući Hausbrandt kavu, Ronnfeldt čajeve, Callebaut sirovine za slastice, Col Sandago Prosecco i Theresianer pivo.

Ribili bilježi 30 godina uspješnog poslovanja na sajmu GAST
GAST sajam, najznačajnije HORECA okupljanje u Hrvatskoj, održava se već 28. put, potvrđujući svoj status najvećeg i vodećeg sajma u sektoru ugostiteljstva. Od 23. do 25. veljače ovaj sajam će okupiti lidere HORECA industrije u Areni Zagreb.

“Naša prisutnost na GAST sajmu, najvažnijem događaju u sektoru ugostiteljstva, predstavlja priliku da svojim partnerima iz sektora HoReCa ponudimo ekskluzivan uvid u našu široku paletu proizvoda i inovativna rješenja. Za sve zainteresirane, Ribili će pružiti stručnu prezentaciju proizvoda prilagođenih potrebama hotela, restorana, barova, ureda i kućanstava. Posjetite nas na GAST sajmu i uvjerite se u posvećenost zadovoljenja potreba u industriji ugostiteljstva koja traje već 30 godina”, poručuju iz tvrtke.

U čemu je tajna uspjeha? Predanosti kvaliteti
Ribili je postavio visoke standarde kao zastupnik renomiranih brendova duge tradicije. Od Hausbrandt kave koja bilježi 130 godina kvalitete i Ronnfeledt čajeva s tradicijom dugom dva stoljeća do Callebaut belgijskih čokoladnih sirovina za slastice i Col Sandago Prosecca iz prestižne regije Conegliano Valdobbiadene te Theresianer piva koje se ponosom proizvodi od 1876. godine.

Zahvaljujući bogatom iskustvu dugom 30 godina, Ribili je prepoznat kao “Partner po mjeri” kroz personalizaciju rješenja za raznolike potrebe HoReCa sektora. Danas, Ribili prodajna i distribucijska mreža pokriva gotovo cjelokupno tržište Hrvatske. Kao dodanu vrijednost, Ribili pruža sigurnu dostavu i pravovremeni servis kroz vlastiti tim iskusnih ljudi te edukacije i podršku od strane vlastitih barista. Poznati ugostitelji, hotelijeri, trgovačka društva i javni sektor ponosni su partner Ribilija kroz opskrbu u području kave, čaja, sirovina za slastičarstvo, vina i piva.

Hausbrandt kava: Talijanska kava povijesti duge više od 130 godina
Ribili je ponosni zastupnik talijanske Hausbrandt kave koja se prodaje diljem svijeta. Hausbrandt kava nosi ime po austrijskom oficiru trgovačke mornarice Hermanu Hausbrandtu i prži se u prvoj pržionici sirove kave koju je obitelj Hausbrandt osnovala još 1892. godine u Trstu. Ribili nudi široki Hausbrandt asortiman prilagođen svim ljubiteljima punog okusa kave. Od praktičnih kapsula do autentične svježe mljevene kave, Hausbrandt jamči nezaboravan doživljaj u svakoj šalici.

Hausbrandt kava je ponosna na niz priznanja i certifikata koji potvrđuju dosljednu kvalitetu i profesionalnost svih uključenih u proizvodnju. Dobitnica je Certifikata za vrhunsku kvalitetu kave od strane ugledne Accademie Patisserie Master u Italiji. Također se može pohvaliti certifikatom i priznanjem za dugogodišnju, dosljednu visoku kvalitetu i prezentaciju kave, što je posebno priznato od strane ugledne Accademia Veneziana del Caffe u Italiji. Ova priznanja svjedoče o posvećenosti Hausbrandta visokim standardima i izvrsnosti u svijetu kave. Posjetite Ribili web stranicu gdje ćete pronaći više informacija o Hausbrandtu i strasti prema kavi.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Najnovije objave

Dalić: Tri Fortenovine kompanije bit će treći stup u poslovanju Podravke

Nakon procjene obvezujućih ponuda koje su pristigle tijekom ispitivanja interesa u procesu prodaje društava Poslovnog područja poljoprivreda, Fortenova grupa je ponudu Podravke ocijenila najboljom Predsjednica...

izlog

Domino’s Pizza dostupan na Glovu, uz brzu dostavu u Zagrebu i Osijeku

Aktivirano je pet lokacija, osiguravajući da omiljena jela budu dostupna svima, gdje god se nalazili Glovo, vodeća platforma za dostavu raznih proizvoda i jela na...